استان قزوین پیشتاز همکاری­های بین بخشی در کشور
در اولین نشست روسای دبیرخانه­های کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان­ها در سال 1395 و رتبه بندی سالانه دانشگاه­ها در حوزه همکاری­های بین­بخشی بر اساس  معیارهای ابلاغی،  استان قزوین در صدر استان های کشور قرار گرفت.
 طرح جامع سلامت استان قزوین از سال 1386 با هدف ارتقای سطح همکاری بین بخشی  در استان اجراشد. حاصل زحمات نه ساله مسوولان و کارشناسان استانداری، دانشگاه علوم پزشکی و دستگاه‌های اجرایی به شکل نظام­نامه توسعه مدیریت همه جانبه منتج از تجربیات این طرح طی ابلاغ مشترکی توسط وزیران وقت کشور و بهداشت برای اجرا به دانشگاه های سراسر کشور اعلام شد. دبیرخانه سیاست‌گذاری سلامت دانشگاه موفق به استقرار اجزای ساختار این نظام نامه شامل شورای پیام گزاران دستگاه‌های اجرایی، کمیته پیوست سلامت، کمیته دیده بانی سلامت و خانه مشارکت مردم در سلامت شده است که حاصل این زحمات منجر به کسب رتبه اول در کشور در حوزه همکاری های بین بخشی شد.
آدرس سایت دانشگاه علوم پزشکی قزوین
www.qums.ac.ir