محترم توفیقی، مدیر خدمات پرستاری مرکز آموزشی و درمانی کوثر شد

دکتر محمدرضا ملکی، رییس مرکز آموزشی و درمانی کوثر قزوین، گفت: با صدور ابلاغی از سوی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، محترم توفیقی، سرپرستار بخش مراقیت های ویژه نوزادان ( NICU) این مرکز، به عنوان مدیر خدمات پرستاری مرکز معرفی شد که موفقیت و توفیق روز افزون وی را از خداوند متعال خواستاریم.

دکتر ملکی، ضمن قدردانی از زحمات صادقانه و تلاش های محبوبه گرشاسبی، مدیر قبلی خدمات پرستاری مرکز، بازنشستگی ایشان را تبریک گفت و اظهار کرد: خدمت به مردم، یکی از بهترین نعمت های خداوند است که باید قدر آن را دانست.

گفتنی است، روز 11 تیر 1398 و در آیینی با حضور فاطمه تیموری، مدیرپرستاری و دکتر زهرا رجبی، مدیر امور بیماری های معاونت درمان دانشگاه؛ مدیران پرستاری سایر مراکز آموزشی و درمانی استان و پزشکان و کارکنان مرکز آموزشی - درمانی کوثر، این روز بعد از 30 سال تلاش، به عنوان پایانی خوش و خاطره انگیز در یاد و خاطر محبوبه گرشاسبی، ثبت شد.