کشف و توقیف داروهای غیرمجاز در شهرستان قزوین

دکتر عباس طالبیان، مدیر نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی قزوین از کشف و توقیف انواع داروهای غیرمجاز از یک عطاری خبر داد.

این مدیر حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه عنوان کرد که اقلام مذکور در بازدید مشترک کارشناسان نظارتی از معاونت غذا و دارو و معاونت درمان دانشگاه، مرکز بهداشت شهرستان قزوین، با حضور ماموران نیروی انتظامی از یک  عطاری به دست آمد.

داروهای غیرمجاز "دکتر روازاده" در عطاری!

دکتر طالبیان گفت: در این بازدید، تعدادی زیادی داروهای غیرمجاز "دکتر روازاده"  و یک دستگاه فاقد مجوز که برای درمان و اصلاح مشکلات عروق عصبی استفاده می‌شد، کشف و ضبط و متصدی به مراجع غذایی معرفی شد.

شایان ذکر است، طبق ابلاغیه‌های سازمان غذا و دارو کشور، فرآورده‌های تحت عنوان دکتر روازاده، هیچگونه مجوزی اعم از تولید، توزیع، عرضه، واردات و صادرات دریافت نکرده است.