سنجش سلامت 21 هزار و 750   نوآموز  و پیش دبستانی در استان قزوین

سنجش سلامت 14 هزار و 500 نوآموز بدو ورود به دبستان و 7 هزار و 500 پیش دبستانی سال 1398 از اول تیر ماه در سطح استان قزوین  آغاز خواهد شد.

ستاد سنجش سلامت نوآموزان و پیش دبستانی های استان قزوین در تاریخ 9خرداد 98، در اداره کل آموزش و پرورش با حضور خیرالله رحمانی مدیر کل، رضا طاهرخانی معاون آموزش ابتدایی، محمد رضا فدایی، رئیس اداره آموزش ابتدایی، سید رضا طالبی، رئیس اداره ارزیابی عملکرد، جعفر شکرابی، معاون پشتیبانی، عین الله صادقی،  معاون سلامت وتربیت بدنی، علیرضا طاهرخانی،  رئیس اداره سلامت، معرفت الله احمدی، رئیس آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش و دکتر ناهید یزدی معاون فنی، دکتر اسماعیل کلهر، معاون اجرایی، دکتر اکبر یوسفی، رئیس گروه سلامت دهان ودندان مرکز بهداشت استان، افروز مصطفی پور، کارشناس نظارت بردرمان دانشگاه تشکیل شد.

در این جلسه ابتدا معرفت الله احمدی، رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گزارشی از سنجش سلامت نوآموزان سال تحصیلی 98-97 ارائه کرد. سپس حاضران به بیان نواقص سنجش سلامت سال گذشته و پیشنهادهای خود درخصوص سنجش  امسال پرداختند. در این جلسه رحمانی مدیر کل آموزش و پرورش اشاره کرد: آموزش و پرورش استان قزوین در حوزه جذب پیش دبستانی ها رتبه نخست کشوری را دارد و هم چنین برای هفتمین سال در اجرای برنامه های سلامت موفق به کسب رتبه اول در کشور شده است. وی از همکاری و تعامل دانشگاه علوم پزشکی قزوین با آموزش و پرورش تشکر کرد.

در ادامه با توجه به اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا  مقرر شد سنجش نوآموزان از ابتدای تیر ماه در پایگاه های سنجش استان انجام شود . و نوآموزان ارزیابی شده از 15 تیر سال جاری به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت مراجعه نمایند.