قهرمانی تیم معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در مسابقات جام رمضان

اختتامیه بیست و پنجمین دوره مسابقات فوتسال جام رمضان با حضور دکتر معصومی فر معاون توسعه مدیریت ومنابع ،دکتر شیخی معاون فرهنگی و دانشجویی وخوینی ها رییس اداره تربیت بدنی، یکشنبه ۱۲ خرداد ماه در سالن تربیت بدنی برگزار گردید وتیم معاونت درمان موفق شد کاپ قهرمانی را بالای سر برد.

این مسابقات  با حضور ۱۱ تیم  در شب های ماه مبارک رمضان برگزار گردید که در دور اول تیم ها در دو گروه بصورت دوره ای به مصاف یکدیگر رفتند و در پایان ۴ تیم بسیج جامعه پزشکی، بیمارستان شهید رجایی 1، بیمارستان بوعلی ۲ و معاونت درمان به مرحله دوم راه یافتند و پس از بازی های ضربدری در مرحله رده بندی تیم بسیج جامع پزشکی با نتیجه چهار بر یک تیم بیمارستان بوعلی را شکست داد و مقام سوم را کسب نمود، همچنین در بازی فینال نیز تیم معاونت درمان با دو گل از سد تیم بیمارستان شهید رجایی 1 گذشت ومقام اول را به دست آورد، تیم بیمارستان شهید رجایی 1 نیز موفق به کسب مقام دوم شد. در پایان از تیم های برتر با اهدا لوح وجایزه قدردانی شد.

گفتنی است حامد آقا حسینی و محمد قائم جهان عهده دار برگزاری این مسابقات بودند.

اسامی بازیکنان تیم ها به شرح زیر می باشد:

تیم معاونت درمان:مجید زارعی، بهنام قدمی، مجید بیگدلو، فرهاد نیک خواهی، محمد کلانتری،اسماعیل یار محمدی یاسر چگینی، علی چگینی و حامد بیگدلو به سرپرستی ابراهیم سلمانی

تیم بیمارستان شهید رجایی 1: محسن صادقی، محسن کوچک خانی، رضا صالحی، عباس علی اکبری، سید محسن حسینی، علی خلیلی باقر رشوند، رحیم دیزجی و مهدی خمسه به سرپرستی سلیمانی

تیم بسیج جامع پزشکی: دکتر سیف ا... یوسفی، علی زرآبادی، عباس اسماعیلی، عرفان یوسفی، محمد حسین خانی ،محمد رمضانی، سعید پارسا، مرتضی ولی محمدی ورسول رضایی به سرپرستی دکتر اسماعیل کلهر