مصرف دارو جهت کنترل فشارخون بالا  تنها بخشی از درمان است

کارگاه آموزشی بسیج ملی فشار خون ویژه مدیران عامل سازمان های مردم نهاد استان قزوین به همت معاونت بهداشتی و معاونت اجتماعی دانشگاه، روز 12 خرداد 98 در سالن اجتماعات ستاددانشگاه علوم پزشکی قزوین  برگزار شد

در این کارگاه اموزشی ابتدا نورورعلی عزیزخانی معاون اجتماعی دانشگاه در خصوص نقش سازمان‌های مردم نهاد و تاثیرگذاری آن‌ها برروی اقشار جامعه در کاهش بیماری های غیرواگیر  توضیحاتی داد.

در ادامه دکتر نسرین تنکابنی کارشناس بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه ضمن بیان ضرورت کنترل فشار خون و لزوم همکاری مردم، گفت: تعریف فشارخون، به فردی گفته می شود که دچار افزایش فشارخون شریانی شده است.  به همین دلیل، پزشکان می‌گویند، استفاده از عبارت پرفشاری خون یا فشار خون بالا مناسب تر از فشار خون است.

دکتر تنکابنی در مورد دلایل فشارخون بالا،  و اینکه فشارخون بالا می تواند تحت تاثیر عوامل سن، نژاد، سابقه خانوادگی، کم تحرکی، اضافه وزن و غیره باشد و همچنین در مورد اندازه گیری صحیح فشارخون توضیحاتی ارایه و افزود:  برای کنترل کردن فشارخون بالا  مصرف دارو تنها بخشی از درمان بیماری فشارخون است. اگر به این بیماری دچار هستید،باید سبک  زندگیتان را هم تغییر بدهید. متاسفانه فشارخون بیماریی نیست که بتوانید یکبار آن را درمان و بعد با خیال آسوده پی کار و زندگیتان بروید.این بیماری تا آخر عمر نیاز به مراقبت و توجه شما دارد.