شبكه بهداشت ـ درمان البرز در اجراي برنامه هاي سلامت موفق بوده است

آيين اختتاميه برنامه هاي هفته سلامت شبكه بهداشت ـ درمان شهرستان البرز روز 29 فروردين 1392 در نگارخانه تالار شهر الوند برگزار شد و دكتر سعيد جعفري رييس اين شبكه موفقيت هاي به دست آمده در اجراي برنامه هاي سلامت در اين شبكه را تشريح كرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي قزوين، در اين برنامه كه با حضور معاون فرماندار، تعدادي از مسوولان سازمان هاي شهرستان البرز، كاركنان و داوطلبان سلامت شبكه بهداشت ـ درمان البرز برگزار شد، دكتر جعفري رييس اين شبكه اظهار داشت: 100 درصد نوزادان يعني تعداد سه هزار و 958 نوزاد متولد شده شهرستان در سال 1391 از نظر بيماري كم‌كاري تيروييد و فينيل كتونوري « PKU » مورد غربالگري قرار گرفتند و نتيجه آن كشف 17 مورد مبتلا به كم‌كاري تيروييد و دو مورد مبتلا به فنيل كتونوري بود كه در صورت عدم شناسايي اين موارد، عوارض جبران ناپذير و هزينه هاي سنگين درماني به خانواده هاي آنان و جامعه تحميل مي شد.

ايشان به پوشش ايمني براي 100 درصد كودكان زير شش سال اشاره داشت و اظهار داشت: در سال گذشته توانستيم ميزان مرگ مادر را به صفر برسانيم و ضمن اينكه 100 درصد زايمان‌ها در بيمارستان و در شرايط ايمن، تحت مراقبت پزشك انجام شده است.

ريس شبكه بهداشت ـ درمان البرز در تشريح عملكرد واحد بهداشت محيط شبكه با بيان اينكه در سال 91 حدود 11 هزار فقره بازديد از اماكن عمومي و مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و حدود 14 هزار مورد كلرسنجي انجام شده است، گفت: تعداد 34 هزار و 129 دانش آموز تحت پوشش در شهرستان داريم كه از اين تعداد تمام دانش آموزان مقطع اول ابتدايي يعني 3 هزار و 340 نفر مورد معاينه پزشكي قرار گرفته و واكسيناسيون 100 درصد دانش‌آموزان پايه اول متوسطه يعني دو هزار و 734 نفر هم انجام شده است و معاينه پزشكي 90 درصد آنان انجام شده است.

دكتر جعفري در تشريح روند اجراي برنامه پزشك خانواده در شهرستان البرز با اشاره به خريد 40 دستگاه رايانه براي مراكز بهداشتي ـ درماني به منظور تشكيل پرونده الكترونيك سلامت خانوار و ورود اطلاعات 50 درصد جمعيت شهر الوند در سامانه مذكور، اظهار داشت: اين شبكه در بين شبكه‌هاي استان رتبه اول را كسب كرده است و اضافه كرد: پورتال شبكه در  بين پورتال واحدهاي تابعه دانشگاه هاي علوم پزشكي قزوين رتبه برتر و در آزمون جامع بهورزان، در سطح استان رتبه اول و سوم را كسب كرده ايم.

در ادامه بغدادي معاون فرماندار شهرستان البرز ضمن تشكر و قدرداني از مدير و كاركنان شبكه به خاطر حفظ و ارتقاي شاخص هاي سلامت شهرستان و همچنين تشكر از همكاري‌هاي بين بخشي، خواستار توجه بيشتر مسوولان سلامت استان به تأمين نيروي انساني و اعتبارات مالي شبكه البرز شد.

در اين برنامه، از مسوولان تعدادي از سازمان ها به خاطر همكاري و مشاركت در اجراي برنامه هاي سلامت، كاركنان فعال شبكه، شش داوطلب سلامت فعال در اجراي برنامه‌هاي هفته سلامت و مهندس محمدرضا برزگر لامعي كه در پست سرپرست امور عمومي شبكه با تقديم لوح سپاس و اهداي هديه قدردانيشد.

اجراي سرود توسط دانش‌آموزان مدرسه راهنمايي ولي عصر(عج) الوند، نواختن موسيقي سنتي و پخش نماهنگ فعاليت هاي واحدهاي مختلف شبكه در هفته سلامت و نماهنگ مدح حضرت ولي عصر(عج) ساير برنامه هاي اين آيين بود.

آدرس سايت دانشگاه علوم پزشكي قزوين

www.qums.ac.ir