امام خمینی برای کشور عزت آوردند

همزمان با سالروز قیام پانزدهم خرداد و سی امین سال ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی( ره) مراسم گرامیداشتی با حضور کارکنان ستاد دانشگاه و به همت حوزه مقاومت بسیج کارمندی شهید رجایی و روابط عمومی، در روز 13 خرداد 98 در سالن اجتماعات ستاد برگزار شد

در این مراسم که تلاوت قرن کریم و مدیحه سرایی زینت بخش آن بود،حجت الاسلام والمسلمین حیدری مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سخنان کوتاهی با گرامیداشت نام و یاد امام خمینی و شهدای پانزدهم خرداد گفت: در همه حرکت های جهان، مثل هیتلر و آپارتاید یک برتری نسلی هست، اما در جریان انقلاب اسلامی، برترین ارمغانی که امام هدیه کردند، عزت بود.

ایشان افزود: امام به جامعه عزت دادند. این عزت باید حفظ شود. جامعه اسلامی عزت نداشت، حتی جامعه ایرانی عزت نداشت، امام عزت را به ایران و جامعه اسلامی برگرداند.پذیرش کاپیتولاسیون، یعنی خدشه به عزت ایران که امام ان را نفی کرد.

مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به رهنمود های رهبر معظم انقلابگفت: مقام معظم رهبری تاکید دارند که تاریخ را مرور کنیم، برای این است که ارزش خود و کشور را بدانیم. امام عزتی را در بین مردم  رقم زد، به تاسی از سیدالشهدا بود و هیات من الذله امام حسین ( ع ) را تجدید کرد. این مطابق باورهای قرآن است که امام راحل برای ما به ارمغان آورد، از این رو رویکرد قرآنی دارد.

وی ادامه داد: عزتی که امام آوردند، الگو گیری از قرآن و مکتب امام حسین( ع ) و مطابق با فطرت پاک انسانی بود.مقام معظم رهبری فرمودند، اگر ما از عزت خود دست بکشیم، دشمنان لحظه ای ما را آرام نخواهندگذاشت.

حاج آقا حیدری افزود: بیانیه گام دوم انقلاب را وقتی نگاه می کنیم در یکی از موعظه ها به عزت ملی اشاره می شود و ما را توجه می دهد تا کارهایی که موجب خدشه عزت می شود، پرهیز کنیم. خصلت جامعه استکبار پذیر این است که ذلت پذیر است و این با کرامت انسانی در تضاد است.

مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در پایان سخنان خود، ضمن آرزوی قبولی طاعات روزه داران گفت: پیام مجلس بزرگداشت امام خمینی و 15 خرداد عزت است و درس اینگونه محافل باید حاوی پیام شهدا که همان بزرگواری و عزت است، باشد.