افتتاح سالن چند منظوره آموزشی «یاسین» در شبکه بهداشت و درمان آبیک

سالن چند منظوره آموزشی یاسین شبکه بهداشت و درمان آبیک با حضور امام جمعه، فرماندار، اعضای شورای اسلامی شهر، معاون بهداشتی دانشگاه، مدیر و کارکنان شبکه این شهرستان، روز چهار شنبه 13 شهریور 98 به بهره برداری رسید.

این سالن با زیر بنای 230 متر مربع و هزینه چهار میلیارد و 500 میلیونی برای برگزاری دوره های آموزشی، گردهمایی ها و جلسات به بهره برداری رسید و دارای سالن جلسات، سالن اجتماعات، آبدار خانه است و به وسایل کمک آموزشی مجهز می باشد.

در آیین افتتاح این سالن که همزمان با چهارمین روز محرم الحرام و ایام سوگواری سیدالشهداء( ع) برگزار شد،پس از تلاوت آیاتی چند از سوره مبارک یاسین دکتر محسن چیت سازان، مدیر شبکه بهداشت و درمان آبیک ضمن خوش آمد گویی و تسلیت ایام، گزارشی از مراحل ساخت، ارایه و پیشنهاد داد؛ با توجه به تلاوت آیات ابتدایی سوره مبارک یاسین، این سالن نیز به نام یاسین نامگذاری شود.

دکتر حمید رضا نجار معاون بهداشتی دانشگاه دیگر سخنران این آیین بود که با قدردانی از تلاش های صورت گرفت، گفت: هدف ما این است که مردم در شرایط بهتر و راحت تری زندگی کنند.

در ادامه این مراسم، پس از پخش نماهنگی از فعالیت های عمرانی در شبکه آبیک، یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت به مدیحه سرایی پرداخت.

حجت الاسلام و المسلمین میر امینی، امام جمعه آبیک سخنران پایانی این آیین در سخنان کوتاهی با تسلیت شهادت سرور و سالار شهیدان، برگزاری آیین افتتاح در ماه محرم را اقدام خوب و پسندیده دانست و ضمن تشکر از برگزار کنندگان افزود: وقتی در هدف قیام امام حسین( ع ) دقت می کنیم، می بینیم یکی از اهداف این قیام سلامت مردم بوده است. امام حسین برای دین قیام کرد. دین یعنی برنامه زندگی و سلامت، بخش مهم این برنامه است.

امام جمعه آبیک ادامه داد: برپایی عزای امام حسین، تنها سینه زنی و نوحه خوانی نیست، عده ای از عزاداران با سینه زنی و شما کارکنان حوزه سلامت با خدمت درست به سلامت مردم، عزای امام حسین را برپا می دارید.

حجت الاسلام و المسلمین میر امینی با استقبال از پیشنهاد دکتر چیت سازان در نامگذاری سالن، این نام را برای سالن مناسب دانست و افزود: از خدای سبحان می خواهیم به برکت قرآن کریم و این ایام  همه ما را در خدمات رسانی بهتر و مطلوب تر به مردم توفیق عناین فرماید.

در پایان با اهدای لوح وهدیه از ایثارگران شبکه بهداشت و درمان آبیک و همچنین مهندسان ناظر بر پروژه ساخت سالن تقدیر و تشکر شد.