مدیر کل انتقال خون قزوین با رییس دانشگاه علوم پزشکی دیدار کرد

دکتر مهدی اکبری مدیر کل انتقال خون استان قزوین باحضور در دفتر دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ودرمانی قزوین با ایشان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که روز شنبه 23 شهریور 98 برگزارشد، دکتر مهرام ضمن خوش آمدگویی به دکتر اکبری و ابراز خرسندی گفت : همکاری دانشگاه علوم پزشکی با انتقال خون قزوین در طی چند سال اخیر مطلوب بوده و امیدواریم که این همکاری ادامه یابد.

دکتر مهرام افزود : خوشبختانه عملکرد انتقال خون استان از نظر همکاری و کیفیت و سلامت خون در سطح بالایی قرار دارد و نیاز بیمارستان های استان به خون، به صورت صد در صدی تامین می شود و بابت کیفیت و سلامت خون اطمینان کافی وجود دارد .

دکتر اکبری، مدیر کل انتقال خون استان نیز با اشاره به همکاری خوب دانشگاه با انتقال خون، این همکاری را به نفع مردم دانست و افزود: همه ما در کنار هم برای خدمات رسانی به مردم و حفظ سلامت همشهریان تلاش می کنیم.