رشد جمعیت، موضوع نشست هم اندیشی استادان شد

در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

با توجه به اهمیّت و رابطه مقوله جمعیّت با افزایش اقتدار ملّی؛ و نظر به پویندگی، بالندگی و جوانی جمعیّت کنونی کشور به عنوان یک فرصت و امتیاز برای جبران کاهش نرخ رشد جمعیّت و نرخ باروری در سال‌های گذشته و همچنین برای توجه به ابلاغ سیاست­های کلی جمعیّت از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، نشست هم اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با عنوان «جمعیت، چالش ها و فرصت­ها» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین،  سخنران این نشست، دکتر محمدجواد محمودی، رییس مؤسسه مطالعات و پژوهش­های جمعیتی آسیا و اقیانوسیه و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران (واحد­ مرکز) براساس تغییر سیاست‌های کلی جمعیّت، تناسب جمعیت با تولید ملی را ضروری دانست و گفت: مردان و زنان، ثروت واقعی هر ملتی را تشکیل می دهند.

ایشان در ادامه به مقایسه میزان کاهش باروروی در 10 سال أخیر پرداخت و خاطرنشان کرد که برای افزایش جمعیت باید زیرساخت ها و سیاست های حمعیتی تغییر کند. وی همچنین درباره موضوع توجه به فرهنگ افزایش جمعیت، تأکید کرد: باید نسبت به امور رفاهی جامعه، به ویژه کارکنان، تغییراتی حاصل شود.

نشست مذکور با تلاوت آیاتی از قرآن مجید آغاز و سپس دکتر محمدرضا شیخی، دبیرشورای هم اندیشی استادان دانشگاه، باتوجه به موضوع نشست، درباره فرمایشات مقام معظم رهبری در موضوع سیاست های جمعیتی، توضیحاتی داد.

پخش نمآهنگی با موضوع سخنان مقام معظم رهبری در بحث خطر پیری جمعیت کشور، برپایی نمایشگاه عکس با موضوع جمعیت، توزیع بسته فرهنگی و پرسش و پاسخ، دیگر برنامه­های این نشست بود.  نشست مذکور، روز 28 مهر 1393 و از سوی شورای هم اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، با همکاری معاونت دانشجویی - فرهنگی دانشگاه، به مناسبت «روز خانواده» و در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت برگزار شد.

آدرس سایت دانشگاه علوم پزشکی قزوین

www.qums.ac.ir