برگزاری کرسی و نشست آزاد اندیشی استادان در دانشگاه

با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری، مبنی بر برگزاری نشست ها و کرسی‌های آزاداندیشی در مراکز علمی، آموزشی و فرهنگی و برای تحقق منویات معظم له، کرسی آزاد اندیشی استادان با عنوان « آیا انقلاب اسلامی ایران در ایجاد سبک زندگی اسلامی (به لحاظ تحکیم بنیان خانواده) تأثیر مثبت و قابل توجهی داشته است؟» و نشست هم اندیشی با عنوان «اخلاق و عرفان اسلامی» در دانشگاه برگزار شد.

این برنامه ها توسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، برگزار شد و در ابتدای برنامه اول، حجت الاسلام سیّد فتاح مرتضوی، درباره برگزاری اینگونه نشست ها، نکاتی را بیان کرد. در ادامه و با توجه به موضوع نشست، تعدادی از استادان دانشگاه، نظرات خود را به عنوان موافق و مخالف، اظهار داشتند. این برنامه، روز 28 شهریور 1394 در اتاق تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی برگزار شد.

برنامه دوم به منظور ارتقای سطح آگاهی و معرفت دینی و اعتقادی استادان برگزار شد و سخنران آن، دکتر محمد جواد شمس، عضو هیأت علمی دانشگاه بین المللی امام (ره) به تبین معارف اسلامی پرداخت و گفت: معارف اسلامی دارای سه بخش اعتقادی، احکام و اخلاق می باشد.

ایشان با  عنوان اینکه اخلاق، موجب نجات انسان است، به رابطه نزدیک اخلاق و عرفان پرداخت و به فضایل و رذایل اخلاقی اشاره کرد و در ادامه به بیان تقسم بندی علوم (حصولی و حضوری) پرداخت.

این برنامه، روز 30 شهریور 1394 در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری - مامایی برگزار شد و دقایقی از آن به پرسش و پاسخ پرداخته شد و همچنین، کتاب «رفتار اخلاقی انسان» توزیع شد.

گفتنی است، در سال 1394 نسشت های هم اندیشی دیگری با عنوان «تمدن اسلامی از ظهور تاکنون» و «آیا بیداری اسلامی و جریان های فکری پدید آمده در جهان اسلام بعد از انقلاب، با هم ارتباط دارند؟» به ترتیب در روزهای 28 اردیبهشت و 30 خرداد، توسط همین واحد برگزار شده است.

آدرس سایت دانشگاه علوم پزشکی قزوین

www.qums.ac.ir