تلفن همراه شما، همراهی برای دشمن

تلفن همراه شما حتی در حالت خاموش، پنجره ای است رو به اقیانوسی با چشم اندازهای زیبای غروب و طلوع دل انگیز و خطرات امواج خروشان و سرکش، اگر بی برنامه استفاده شود.
این موضوع را سیدحسن مصطفوی از استادان دانشگاه اطلاعات و مدیرآموزش حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست هم اندیشی استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با عنوان «آسیب های فضای مجازی» بیان کرد.
مصطفوی با بیان مقدمه ای از تاریخچه جاسوسی تلفنی نوین، باتوجه به خطبه 149 نهج البلاغه به سیما و فعالیت های گروه منافین اشاره کرد. ایشان در ادامه با پخش اسلایدهایی در مورد خطرات تلفن همراه و راه های نفوذ و تخلیه اطلاعات، نکاتی را بیان کرد.
این برنامه که با پرسش شرکت کنندگان و پاسخ سخنران ادامه یافت؛ توسط شورای هم اندیشی استادان نهاد رهبری در دانشگاه با هدف  ارتقای سطح علمی و آگاهی بیشتر استادان، روز 23 اسفند 1395 در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری – مامایی این دانشگاه برگزار شد.
در این نشست پس از تلاوت آیاتی  از کلام اله مجید، دکتر محمدرضا شیخی، دبیر شورای هم اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن خوش آمد گویی در تشریح و تبیین هدف برگزاری این نشست ها، نکاتی را یادآور شد.