مدیرکل دادگستری استان قزوین در جمع اساتید دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

دغدغه استادان و دانشجویان، باید شناخت مباحث اصلی آسیب های اجتماعی باشد

نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با موضوع آسیب های اجتماعی، روز ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ در سالن دانشکده پرستاری مامایی این دانشگاه برگزار شد. در این نشست، حجت الاسلام و المسلمین قدرتی، مدیرکل دادگستری استان قزوین تصریح کرد که دغدغه استادان و دانشجویان، باید شناخت مباحث اصلی آسیب های اجتماعی باشد.

ایشان با اشاره به اینکه استادان و دانشجویان در پیشگیری از خشونت و آسیب های اجتماعی در جامعه،  نقش اساسی و موثری دارند؛ ضمن پرداختن به زمینه  های ایجاد آسیب های اجتماعی در جامعه، به شاخصه های آسیب های اجتماعی، مانند: بیکاری، ضعف کار جمعی، عدم رعایت حقوق متقابل، فقدان صداقت و فقدان وجدان کاری در مسؤولان اشاره کرد.

حجت الاسلام و المسلمین قدرتی، در ادامه، خواستار حفظ و صیانت جامعه و ایجاد دغدغه و رفع آسیب های اجتماعی توسط دانشگاهیان شد.

در این نشست، دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، اولین سخنران بود و در ادامه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین حیدری، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین ضمن اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب به تبیین آسیب های اجتماعی در جامعه و نقش دانشگاهیان در کاهش این آسیب ها پرداخت.

سپس تعدادی از استادان ضمن بیان نظرات خود، سؤال هایی را مطرح کردند که قاسمی، دادستان قزوین و حجت الاسلام و المسلمین قدرتی، مدیرکل دادگستری استان قزوین، ضمن پاسخگویی، به تعامل هرچه بیشتر قوه قضاییه و دانشگاه ها تاکید کردند.

در پایان این نشست، دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن جمع بندی بحث، به اهمیت برگزاری این نشست ها اشاره کرد و اهمیت پیشگیری از آسیب های اجتماعی به ویژه در محیط های دانشگاهی و حفظ محیط های پُرنشاط در دانشگاه ها و توجه مسؤولان به آمارهای اختلالات روانی به ویژه افسردگی و لزوم ارتقا سلامت روان جامعه و هدایت دانشجویان برای افزایش آگاهی آنان در زمینه آسیب های اجتماعی را مورد تاکید قرار داد.

همچنین، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین از برگزار کنندگان این نشست قدرانی کرد. این نشست، توسط دفتر هم اندیشی اساتید و معاونت فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی این دانشگاه برگزار شد.

در برنامه مذکور، حجت الاسلام و المسلمین حیدری، معاون پیشگیری دادگستری استان و جمع کثیری از استادان دانشگاه علوم پزشکی و استادان معارف استان حضور داشتند.
این نشست به همت دفتر هم اندیشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.