مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

احترام به ماه مبارک رمضان و رعایت شئونات اسلامی در این ماه از جامعه دانشگاهی انتظار می رود

حجت الاسلام دکتر حسین حیدری، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین در نشست هماهنگی فعالیت های فرهنگی و قرآنی در ماه مبارک رمضان، در سخنانی به تعظیم و بزرگداشت شعائر الهی از جمله ماه مبارک رمضان، تاکید کرد و گفت: در ماهی که ماه عبودیت و معنویت است از جامعه دانشگاهی انتظارمی رود ضمن رعایت شئونات اسلامی، حرمت این ماه عظیم را حفظ کند.

در ادامه این نشست، در خصوص فعالیت های فرهنگی و قرآنی، نظیر: برگزاری کرسی های تلاوت، محافل انس با قرآن، جزءخوانی و روخوانی قرآن در سطح دانشگاه برنامه ریزی شد.

نشست مذکور، روز 11 اردیبهشت 1398 با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر و غباروبی مصلای نور دانشگاه با حضور متولیان فرهنگی از سوی معاونت دانشجویی - فرهنگی و با همکاری نهاد رهبری برگزار شد.