برگزاری دوره دانش افزایی و توانمندسازی برای استادان و نخبگان دانشگاهی در قزوین

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه و شورای هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین دوره دانش افزایی و توانمندسازی استادان و نخبگان با عنوان اصول تعلیم و تربیت اسلامی با محوریت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی را روز 23 خرداد 98 در سالن اجتماعات دانشکده پرستاری و مامایی برگزار کرد.

اولین روز از برگزاری این دوره بود که با قرائت قرآن و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی آغاز شد و دکتر محمدرضا شیخی. دبیر شورای هم اندیشی استادان، خیرمقدم گفت و در خصوص برگزاری دوره، نکاتی را بیان کرد.

سپس حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین حیدری، مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن خیرمقدم و تشکر از عوامل اجرایی، در سخنانی به اهمیت برگزاری دوره های دانش افزایی پرداخت و به توصیه های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاراتی داشت و خاطر نشان کرد که استادان دانشگاه ضمن مطالعه بیانیه به بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی در چهل سال اول انقلاب در سطح  جامعه دانشگاهی بپردازند.

دکتر  عبدالعظیم کریمی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه تعلیم و تربیت، مُدرّس این دوره است و دومین  روز آن، 30 خرداد، صبح و بعد از ظهر در همان مکان برگزار خواهد شد.