78 دانشجوی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دانش آموخته شدند

آیین دانش آموختگی 78 دانشجوی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، شامل 71 بانو و هفت آقا، در رشته های کارشناسی مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، مهندسی بهداشت حرفه ای، مهندسی بهداشت محیط و بهداشت عمومی، روز 26 تیر 1398 برگزار شد.

ریشه کنی برخی بیماری ها به خاطر تلاش تلاشگران حوزه بهداشت

در این برنامه، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و نواختن سرود ملی، دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن خیرمقدم و آرزوی موفقیت برای دانشجویان دانشکده بهداشت در سخنانی گفت: موفقیت حوزه بهداشت، با واکسیناسیون و مراقبت های بهداشتی، باعث شده تعدادی از بیماری ها (مانند: فلج اطفال، وبا و سرخک) امروزه در کشور ریشه کن شود.

ایشان با ابراز خشنودی در جمع دانش آموختگان اظهار کرد: فعالیت های حوزه بهداشت و آموزش به بانوان باردار در مراکز بهداشتی و کنترل آب آشامیدنی، باعث جلوگیری از مرگ و میر و پیشگیری از آلایندگی ها، مثل: آلودگی صوتی در حوزه بهداشت حرفه ای، با همت و تلاش شما دانش آموختگان انجام می شود، پس در این امر خطیر، باید اهتمام داشته و مسؤولیت پذیر باشید.

وی عنوان کرد: که اخلاق، تقوا، تعهد و وجدان کاری را سرلوحه امور خود قرارداده و قدر و منزلت خویش را بدانید و در محیط کار، چهارچوب و منش حرفه ای خود را حفظ کنید.

پخش نماهنگ با موضوع دوران تحصیل دانش آموختگان و اهدای لوح یادمان دانش آموختگی به آنان، اجرای موسیقی توسط دانشجویان و تجلیل از 14 تن از دانشجویان برتر علمی، در کنار قرائت متن سوگندنامه توسط دانش آموختگان از دیگر بخش های این آیین بود.

این مراسم با حضور دکتر صفری، رییس دانشکده های بهداشت و پیراپزشکی و معاونان ایشان، دانش آموختگان و خانواده های آنان، در سالن اجتماعات شهید بابایی مجتمع پردیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.