دیدار نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان با مدیران سلامت استان
حضرت آیه الله علی اسلامی، نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه تاکستان، با دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین دیدار کرد.
در این دیدار که حجت الاسلام و المسلمین سید فتاح مرتضوی، مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر مجید بهرامی، مشاور اجرایی رییس دانشگاه، دکتر جلال رحمانی و مدیر شبکه بهداشت – درمان شهرستان تاکستان، نیز حضور داشتند؛ نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان، پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر روز 14 آبان 96 در جمع نمازگزاران ساختمان ستاد دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در سخنان کوتاهی، ضمن ابراز خُرسندی از حضور و دیدار با کارکنان دانشگاه، به اهمیت اجتماع میلیونی مسلمانان در اربعین حسینی پرداخت و این حماسه را نشانه ای از احیای دین رسول خدا(ص) دانست که در تشریح حدیث نبوی حسین منی و انا من حسین تجلی می یابد.
حضرت آیه الله اسلامی در بخش دیگر از سخنانش با اشاره به حضور بیش از 18 میلیون زایر اربعین در کربلای معلی ادامه داد: در هنگام درگذشت پاپ، رهبر کاتولیک های جهان تنها 800 هزار تن برای مراسم تشییع شرکت داشتند و این در حالی است که جمعیت مسیحیان جهان بیش از 300 میلیون تن است. ضمن اینکه از زمان درگذشت پاپ کم تر از 10 سال می گذرد و از شهادت حسین ابن علی(ع) یک هزار و 400 سال گذشته است.
نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان، سپس در دفتر رییس دانشگاه حضور یافت و در نشستی صمیمی از نزدیک در جریان فعالیت ها و اقدامات دانشگاه قرار گرفت.
دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در این نشست، ضمن تشریح وظایف و مأموریت های حوزه سلامت، گزارشی از فعالیت ها و اقدامات دانشگاه ارایه داد.
رییس دانشگاه با اشاره به تنوع اقدامات در دانشگاه گفت: اکنون در این دانشگاه 52 رشته تحصیلی پزشکی و پیراپزشکی آموزش داده می شود و 32 رشته در مقطع تحصیلات تکمیلی است.
رییس دانشگاه، راه اندازی رشته جدید و انحصاری «اختلالات خواب» در قزوین را یکی از رشته های بسیار مفید دانست و گفت: این رشته را در کشور، تنها دانشگاه علوم پزشکی قزوین با حضور یکی از بهترین متخصصان این رشته آموزش می دهد که هم اکنون از دانشگاه های بزرگ کشور برای فراگیری این دانش به قزوین می آیند.