درخشش دانشگاه علوم پزشکی قزوین در هشتمین نمایشگاه الکامپ

1396/8/29 دوشنبه

دانشگاه علوم پزشکی قزوین در هشتمین نمایشگاه الکامپ قزوین که در تاریخ 22 آبان ماه 1396 در محل نمایشگاه های بین المللی برگزار گردید،حضور یافت.
محمدعلی علویری دبیر شورای اطلاعات فناوری و اطلاعات دانشگاه با بیان این مطلب افزود: برای اولین بار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی قزوین با هدف ایجاد ارتباط نزدیک با مردم و معرفی سامانه ها، فرم ها و خدمات الکترونیکی دانشگاه به نمایندگی از کلیه واحدهای دانشگاه در این نمایشگاه شرکت کرد و با تلاش فراوان گوشه ای از خدمات الکترونیکی دانشگاه را که در سطح گسترده ای از فعالیت های آموزشی، بهداشتی و درمانی به مردم استان ارائه می گردد را به نمایش گذاشت.
  علویری در تکمیل سخنان خود ادامه داد: سامانه یکپارچه بهداشت (سیب)، سامانه پرونده الکترونیک سلامت (سپاس)، سامانه بایگانی و تبادل تصویر (پکس)، سامانه ثبت نام الکترونیکی دانشجویان، سامانه دانش آموختگان، سامانه کنترل اصالت، ردیابی و رهگیری کالاهای سلامت محور، سامانه نوبت دهی تلفنی درمانگاه ها، سامانه پاسخگویی به شکایات مردمی (190)  از جمله  سامانه های دانشگاه بود که در بستر دولت الکترونیک به مردم خدمات ارائه می دهند، در این نمایشگاه عرضه و به نمایش گذاشته شد.
دبیر شورای اطلاعات فناوری و اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی قزوین در پایان گفت: این سامانه ها به صورت برخط  یا آنلاین و همین طور در قالب پوستر، کاتالوگ و بروشور به  مراجعین معرفی گردیدند.
لازم به ذکر است نمایشگاه الکامپ قزوین به عنوان یکی از عرصه های مهم برای ارائه آخرین نوآوری ها، تولیدات و خدمات الکترونیکی و کامپیوتری در سطح استان می باشد که همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست اندرکاران و مخاطبین این حوزه برگزار می شود. اتفاق جدیدی که امسال در این نمایشگاه رخ داد، اختصاص یک سالن از نمایشگاه به دستگاه های اجرایی استان جهت ارائه دستاوردهای دولت الکترونیک بود که این فرصت با استقبال چشمگیر دستگاه های اجرایی و مردم استان روبرو شد و مهمانان ویژه ای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران و مسئولان استان در این غرفه حاضر شده و از دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی قزوین دیدن کردند.