کارگاه کشوری ترویج مبانی وکاربست عملی مولفه های اجتماعی سلامت در قزوین برگزار شد

کارگاه کشوری ترویج مبانی وکاربست عملی مولفه های اجتماعی سلامت امروز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین با حضور دکتر بهزاد دماری متخصص پزشکی اجتماعی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به همراه نمایندگانی از ۴۰ دانشگاه علوم پزشکی از سراسر کشور و با همکاری موسسه ملی تحقیقات سلامت کشور برگزارشد.

به گفته محمد حسن ارداقیان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در راستای عملیاتی شدن بسته‌های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی به عنوان خط مشی‌ اصلی و جهت‌گیری محوری در حوزه آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی و به منظور تحقق اهداف متعالی آینده نگری و مرجعیت علمی دانشگاه، مأموریت ویژه «توسعه دانش تعیین کننده‌های اجتماعی سلامت» در مهر 1394 از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی قزوین به عنوان طرح پایلوت کشوری سپرده شد تا حساسیت و انگیزش اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور را بر مبنای عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت ارتقاء دهد. به همین منظور در دانشگاه علوم پزشکی قزوین بسته آموزش کارگاهی ترویج مبانی و کاربست عملی مؤلفه‌های اجتماعی سلامت با همکاری مؤسسه ملی تحقیقات سلامت کشور و دبیرخانه شورای سیاستگذاری سلامت استان تدوین گردید.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بیان گزارش این برنامه ادامه داد در راستای تحقق این آموزش کارگاهی دو روزه در هشتم و نهم آذر 96 برگزار گردید. شرکت کنندگان در این کارگاه با دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی قزوین در زمینه برنامه جامع سلامت  که به صورت پایلوت در استان قزوین اجرایی شده و در حال اجرا بود آشنا و موانع و امکانات سایر دانشگاه های کشور برای اجرای این طرح بررسی شد.

ارداقیان افزود در روز نخست این کارگاه دکتر منوچهر مهرام رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در خصوص جایگاه و اهمیت مولفه های اجتماعی سلامت سخنرانی کرد سپس دکتر بهزاد دماری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس ایستگاه تحقیقات سلامت استان قزوین در خصوص طراحی مدل طرح جامع سلامت و کاربست عملی مولفه های اجتماعی سلامت به ایراد سخن پرداخت. همچنین مهندس عزیز خانی مسوول دبیر خانه شورای سیاست گذاری سلامت استان گزارشی از اجرای طرح جامع سلامت استان قزوین و ساختار این طرح را برای حضار توضیح داد.