تجلیل استانی از اقدام به موقع، سریع و موثر دانشگاه علوم پزشکی قزوین در زلزله کرمانشاه

مهندس عبدالمحمد زاهدی، استاندار قزوین در نشست مشترک شورای تأمین و شورای هماهنگی مدیریت بحران استان قزوین از دکتر پیمان نامدار، رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و علی فخار سلیمانی، مدیر مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه با اهدای لوح سپاس، تجلیل کرد.

این نشست، روز 26 آذر 96 با حضور استاندار، معاونان استانداری، مدیران کل دستگاه های اجرایی و اعضای این دو شورا در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد و دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، گزارشی از اقدامات دانشگاه در حادثه زلزله استان کرمانشاه، شامل: برپایی بیمارستان صحرایی، اعزام تیم پزشکی اضطراری و ارسال کمک های اهدایی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و همچنین میزان آمادگی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در مواجهه با حوادث و بلایا ارایه کرد.

گفتنی است، در بررسی اقدامات ارگان های مختلف در کمک رسانی به زلزله زدگان کرمانشاه و همچنین حادثه حریق در اراضی ملی منطقه طارم و سنجش میزان آمادگی دستگاه ها در هنگام بروز بلایا و حوادث، دانشگاه علوم پزشکی قزوین به عنوان دستگاه برتر در  اقدام سریع و موثر و دارای آمادگی لازم برای مواجهه با بلایا شناخته شد. این بررسی توسط استانداری قزوین انجام شده است.