تجلیل کشوری از دکتر مرجان نصیری اصل، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

«هجدهمین جشنواره ملی پژوهش و فناوری» با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، روز 27 آذر 1396 در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد. در این برنامه از دکتر مرجان نصیری اصل، استاد عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و رییس بخش فارماکولوژی دانشکده پزشکی این دانشگاه، به عنوان پژوهشگر برگزیده کشوری در رشته علوم پزشکی با اهدای لوح و هدیه تجلیل شد.

این جشنواره، هر ساله در هفته پژوهش و فناوری با هدف ترویج فرهنگ پژوهش، معرفی توانمندی ها و ایجاد ارتباط میان محققان کشور برگزار می شود.

در برنامه امسال 20 پژوهشگر و فناور برتر در حوزه های علوم انسانی، هنر، کشاورزی و منابع طبیعی، فنی و مهندسی، علوم پایه، پزشکی و دامپزشکی معرفی شدند که در این میان، سه تن از حوزه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بودند.