انعقاد تفاهم نامه خرید دستگاه رادیوتراپی، خبرهای خوش برای بیماران خاص استان قزوین

1396/10/30 شنبه

به دنبال سفر یک روزه دکتر فاطمه هاشمی، رییس بنیاد بیماری های خاص کشور و بازدید از بخش های شیمی درمانی مراکز آموزشی - درمانی قدس و ولایت قزوین، تفاهم نامه خرید دستگاه رادیوتراپی به امضای دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین و دکتر فاطمه هاشمی، رییس بنیاد بیماری های خاص کشور رسید.

بر اساس این تفاهم نامه -که عصر روز 28 دی 96 -  با حضور زاهدی استاندار و جمعی از مسوولان استان امضا شد، یک دستگاه رادیوتراپی(با انرژی بالا، مدل الکتا) از طرف بنیاد بیماری های خاص کشور به دانشگاه علوم پزشکی قزوین اهدا می شود و یک دستگاه دیگر از همین مدل با مساعدت خیّرین استان تهیه می شود.

اهدای سه دستگاه دیالیز برای راه اندازی دیالیز در شهرستان آوج و مساعدت در تجهیز بخش دیالیز بیمارستان «شفا» تاکستان و همچنین مساعدت در تجهیز بخش شیمی درمانی و رادیوتراپی در حال ساخت مرکز آموزشی - درمانی ولایت در قالب اهدای تخت های شیمی درمانی و اهدای تخت برای بیماران تالاسمی از دیگر توافق های صورت گرفته در نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی و رییس بنیاد بیماری های خاص بود.

در بخش دیگری  از ابن نشست کمک به دانشگاه علوم پزشکی قزوین و مجموعه خیّرینی که قصد تهیه دستگاه رادیوتراپی را دارند، با ایجاد امکان برقراری یک حساب مشترک خاص بیماران سرطانی استان قزوین از مجموعه حساب های در اختیار بنیاد بیماری های خاص کشور و استفاده از حساب مذکور برای کمک خیّرین سلامت به این حساب و همچنین برقراری کمک های مالی ویژه برای بیماران سرطانی استان قزوین با هدف جبران درصدی از فرانشیز بیماران سرطانی طرح و مورد توافق قرار گرفت.

دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز آمادگی خود را برای همکاری در ایجاد و فعالیت دفتر بنیاد بیماری های خاص در استان قزوین اعلام کرد.