آیین معرفی دکتر امیرمحمد کاظمی فر، به عنوان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد

1396/11/11 چهارشنبه

در روز سرد زمستانی نهم بهمن 1396 مراسم معارفه دکتر امیرمحمد کاظمی فر، به عنوان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین و تجلیل از دکتر مسعود رضایی، معاون سابق درمان دانشگاه، برگزار شد.

این برنامه در سالن اجتماعات معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی قزوین با حضور هیئت رییسه دانشگاه، روسا، مدیران و سرپرستاران بیمارستان های دانشگاهی، روسای شبکه های بهداشت - درمان استان و مدیران و کارکنان معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم، دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین پس از قدردانی از زحمات بی دریغ یازده و نیم ساله دکتر مسعود رضایی به عنوان معاون درمان دانشگاه، به ویژگی های قابل تقدیر ایشان، مانند: تعصب ویژه به امور درمان، جدیت و وقت گذاشتن بی شائبه در کار اشاره کرد و پس از معرفی دکتر امیرمحمد کاظمی فر به عنوان معاون درمان دانشگاه، بابت پذیرش این مسؤولیت نیز از ایشان قدردانی کرد.

بیان مهم ترین اقدامات حوزه درمان دانشگاه

در ادامه، دکتر مسعود رضایی،  معاون سابق درمان دانشگاه، پس از مقدمه ای از حضور 11 و نیم ساله شان در سمت معاونت درمان دانشگاه به برخی مهم ترین اقدامات حوزه درمان در دولت های نهم تا دوازدهم اشاره کرد. راه اندازی آنژیوگرافی اول و دوم استان، جراحی قلب باز، اقدام خاص و منحصر به فرد خرید خدمت مراکز خصوصی، راه اندازی آزمایشگاه مرجع دانشگاه، راه اندازی مرکز آموزشی - درمانی ولایت و بیمارستان های شفا تاکستان، شهدا آبیک، خصوصی مهرگان؛ افزایش و توسعه بخش های متعدد مراکز درمانی، مثل: بخش های مراقبت ویژه مراکز آموزشی – درمانی بوعلی سینا، شهید رجایی، قدس و سایر اقدامات عمرانی حوزه درمان دانشگاه؛ مواردی بود که ایشان به آن ها اشاره کرد

دکتر رضایی به طرح پُر برکت تحول نظام سلامت و نتایج ذی قیمت آن از جمله ارتقای هتلینگ بیمارستان ها، خرید تجهیزات تشخیصی و درمانی تخصصی مراکز، ترویج زایمان طبیعی، راه اندازی مراکز ناباروری استان و برنامه ساخت بیمارستان 700 تختخوابی نیز اشاراتی داشت.

قانون، مصلحت مردم و سلامت در کار ، محور اصلی کارها

معاون سابق درمان دانشگاه، محور اصلی مدیریت خود را قانون، مصلحت مردم و سلامت در کار برشمرد و افزود: هیچ اهرمی از هر جناح و منصبی نتوانست بنده را وادار به زیر پاگذاشتن اصول کاریم کند و هرگز وابسته و پایبند به میز معاونت نبودم. دکتر رضایی سخنانش را با سپاس از دکتر کاظمی فر بابت قبول این مسؤولیت و از رییس دانشگاه، بابت این انتخاب شایسته، به پایان رساند.

صداقت، اخلاق مداری و اخلاص

حجت الاسلام والمسلمین سید فتاح مرتضوی، مسؤول دفتر رهبر معظم انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی قزوین؛ دکتر مهدی یوسفی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و دکتر عبدالله کشاورز، مدیر درمان دانشگاه نیز در سخنانی از زحمات خالصانه و صادقانه دکتر رضایی در منصب معاونت درمان دانشگاه تقدیر کرده و همگی در سخنانشان به صداقت، اخلاق مداری و اخلاص در کار دکتر رضایی اشاره داشتند و برای ایشان، سلامتی و توفیق آرزو کردند.

خدمت در چارچوب قواعد نظام

دکتر امیر محمد کاظمی فر، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین پس از قدردانی از دکتر رضایی و رییس دانشگاه، اظهار کرد: حقیقتاً در نظام جمهوری اسلامی، مسؤولیت ها در چارچوب قواعد نظام است و با واگذاری مسؤولیت معاونت درمان دانشگاه، حجت بر بنده برای این خدمت، تمام شد. دکتر کاظمی فر، پیش از این، رییس مرکز آموزشی – درمانی بوعلی سینا بود.

گفتنی است، در پایان این مراسم، لوح تقدیری از جانب ریس دانشگاه و همچنین کارکنان معاونت درمان به دکتر رضایی اهدا شد و سایر روسا و معاونان نیز با اهدای هدایایی، مراتب قدردانی خود را از ایشان بجا آوردند.