رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

ما بخش خصوصی را رفیق می دانیم، نه رقیب

دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در آیین افتتاح بخش بیهوشی درمانگاه شبانه روزی دندانپزشکی شفا، وابسته به بخش خصوصی، گفت: بخش خصوصی را یکی از حامیان دانشگاه در ارایه خدمات سلامت به مردم است و ما بخش خصوصی را رفیق می دانیم، نه رقیب.

این برنامه  عصر روز 16 بهمن 96 همزمان با پنجمین روز دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار شد و دکتر مهرام اظهار کرد: ان شاء لله افتتاح این بخش، منشأ خیر برای شما و مردم باشد و به مردم تبریک می گویم که چنین فرشتگانی در استان داریم. وی افزود که این کار رویکرد الهی دارد، نه اقتصادی.

دکتر مهرام در ادامه به مشکل برخی بیماران اشاره کرد و ادامه داد: آنچه که در استان اتفاق افتاده، کار خیر بزرگ و مهم است، زیرا اینکه یک مرکز شبانه روزی به مردم خدمت بدهد؛ کودکان، بیماران ذهنی حرکتی و کسانی را که شرایط انجام دندانپزشکی روتین ندارند، با بیهوشی تحت درمان قرار بدهد؛ این کار قطعاً با رویکرد اقتصادی و سوددهی نبوده و این کار از کسانی برمی آید که عشق خدمت به مردم دارند.

متولی سلامت استان قزوین در پایان با اعلام حمایت دانشگاه از بخش خصوصی، گفت: باید امکانات احیای قلبی – ریوی (CPR) داشته باشیم و این آمادگی در دانشگاه هست تا دوره های آموزشی احیا را برگزار کند.

گفتنی است، درمانگاه دندانپزشکی شبانه روزی شفا در سال ۸۱ با  چهار  نیروی دندانپزشک، شش  نیروی کار و چهار صندلی دندانپزشکی در ۲۷۰ متر مربع با سرمایه ای حدود یک میلیارد ریال  آغار بکار کرد.

امروزه ۳۰ دندانپزشک عمومی و متخصص، ۳۵ تن کادر دستیار و اداری - خدماتی و ۱۳ یونیت در فضایی بالغ بر ۵۵۰ متر مربع و چهار واحد، مشغول خدمت رسانی است..

این مرکز به منظور خدمت به کودکان و ناتوانان ذهنی جسمی و حرکتی، دندانپزشکی تحت بیهوشی را در مساحتی حدود ۱۴۰ متر مربع با دو دستگاه بیهوشی تحت نظر متخصص بیهوشی با هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد ریال راه اندازی کرده است و  برای پنج تن اشتغال ایجاد کرده است.