رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

ما بخش خصوصی را رفیق می دانیم، نه رقیب

1396/11/18 چهارشنبه

دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در آیین افتتاح بخش بیهوشی درمانگاه شبانه روزی دندانپزشکی شفا، وابسته به بخش خصوصی، گفت: بخش خصوصی را یکی از حامیان دانشگاه در ارایه خدمات سلامت به مردم است و ما بخش خصوصی را رفیق می دانیم، نه رقیب.

این برنامه  عصر روز 16 بهمن 96 همزمان با پنجمین روز دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار شد و دکتر مهرام اظهار کرد: ان شاء لله افتتاح این بخش، منشأ خیر برای شما و مردم باشد و به مردم تبریک می گویم که چنین فرشتگانی در استان داریم. وی افزود که این کار رویکرد الهی دارد، نه اقتصادی.

دکتر مهرام در ادامه به مشکل برخی بیماران اشاره کرد و ادامه داد: آنچه که در استان اتفاق افتاده، کار خیر بزرگ و مهم است، زیرا اینکه یک مرکز شبانه روزی به مردم خدمت بدهد؛ کودکان، بیماران ذهنی حرکتی و کسانی را که شرایط انجام دندانپزشکی روتین ندارند، با بیهوشی تحت درمان قرار بدهد؛ این کار قطعاً با رویکرد اقتصادی و سوددهی نبوده و این کار از کسانی برمی آید که عشق خدمت به مردم دارند.

متولی سلامت استان قزوین در پایان با اعلام حمایت دانشگاه از بخش خصوصی، گفت: باید امکانات احیای قلبی – ریوی (CPR) داشته باشیم و این آمادگی در دانشگاه هست تا دوره های آموزشی احیا را برگزار کند.

گفتنی است، درمانگاه دندانپزشکی شبانه روزی شفا در سال ۸۱ با  چهار  نیروی دندانپزشک، شش  نیروی کار و چهار صندلی دندانپزشکی در ۲۷۰ متر مربع با سرمایه ای حدود یک میلیارد ریال  آغار بکار کرد.

امروزه ۳۰ دندانپزشک عمومی و متخصص، ۳۵ تن کادر دستیار و اداری - خدماتی و ۱۳ یونیت در فضایی بالغ بر ۵۵۰ متر مربع و چهار واحد، مشغول خدمت رسانی است..

این مرکز به منظور خدمت به کودکان و ناتوانان ذهنی جسمی و حرکتی، دندانپزشکی تحت بیهوشی را در مساحتی حدود ۱۴۰ متر مربع با دو دستگاه بیهوشی تحت نظر متخصص بیهوشی با هزینه ای بالغ بر 10 میلیارد ریال راه اندازی کرده است و  برای پنج تن اشتغال ایجاد کرده است.