آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده پزشکی قزوین برگزار شد

1396/12/3 پنجشنبه

روز دوم اسفند 1396 آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده پزشکی شهید بابایی قزوین در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

در این برنامه، دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین از تلاش های دکتر نوید محمدی در دوران تصدی ریاست دانشکده پزشکی قدردانی کرد و برای ایشان آرزوی موفقیت داشت.

در ادامه، دکتر نوید محمدی، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های دوران مسؤولیتش، از همکاری اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده پزشکی قدردانی کرد.

دکتر سید امیر فرزام، رییس جدید دانشکده پزشکی ضمن تشکر از اعتماد رییس دانشگاه به ایشان در سپردن این مسؤولیت، برای پیشبرد اهداف دانشکده و ارتقای آن، خواستار همفکری و همراهی تمامی مدیران، اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده شد.

در پایان هم لوح تقدیر و هدایایی از طرف رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به دکتر نوید محمدی، رییس سابق دانشکده پزشکی اهدا شد.

این برنامه با حضور نماینده رهبر معظم انقلاب در دانشگاه، معاونان آموزشی و دانشجویی – فرهنگی دانشگاه، روسای مراکز آموزشی – درمانی تابعه، مدیر حراست و پژوهش دانشگاه،  روسای سایر دانشکده ها و اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده پزشکی برگزار شد.