پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در استان بی نظیر است

1396/12/13 يكشنبه

مهندس علی فرخزاد معاون امور عمرانی استاندار  در جمع مهندسان  دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه پروژه های بسیاری در استان در پیش است که همگی برعهده دستان پر تلاش مهندسین استان می باشد ادامه داد: اینجانب از نزدیک شاهد پیگیری های مداوم مسئولین دانشگاه علوم پزشکی برای دریافت بودجه پروژه های عمرانی بوده ام که این پروژه ها در سطح استان بی نظیر است.

معاون امورعمرانی استانداری که به بهانه جشن روز مهندس 13 اسفند 96 در سالن ستاد دانشگاه علوم پزشکی قزوین سخن می گفت، پایان صحبت های خود تاکید کرد در سطح استان در سال 97 پروژه های عمرانی 50 درصد بودجه را به خود اختصاص داده است. وی ضمن تاکید بر اولویت مسایل فرهنگی گفت : برای دستیابی به اهداف مورد نظر درهر حوزه ای  ابتدا باید به دیدگاه فرهنگی مردم در کنار کارهای عمرانی بپردازیم. حتی در زمینه های پزشکی هم باید فرهنگ سازی مطلوب انجام شود.

لازم به ذکر است که با توجه به گرامیداشت روز مهندس، مراسم روز مهندس در دانشگاه علوم پزشکی قزوین همانند سه سال گذشته در سالن اجتماعات ستاد دانشگاه با حضور تعدادزیادی از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی قزوین، مسئولین استانداری و همچنین همکاران مهندس برگزار شد.

کار های عمرانی باید با سرعت ، دقت و خلاقیت انجام شود

دکتر منوچهر مهرام رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز در این مراسم گفت: جمع کثیری از همکاران زیر مجموعه دانشگاه مهندس هستند که در شاخه های مختلفی مشغول خدمت رسانی به مردم هستند.

رییس دانشگاه ضمن تبریک روز مهندس بیان کرد: مهندس بهداشت محیط، مهندس بهداشت حرفه ای، مهندس عمران، مهندس انفورماتیک و آی تی، مهندس گرافیک همه در مجموعه دست به دست هم داده اند تا دانشگاه علوم پزشکی را در تحقق اهداف خود یاری دهند و به بهترین نحو بتوانند به مردم خدمت رسانی نمایند.

دکتر مهرام همچنین افزود: با وجود اینکه منابع مالی دانشگاه بسیار محدود است ولی تاکنون توانسته ایم از منابع داخلی و کمک های خیرین پروژه های زیادی را که تعریف کرده ایم تا حدود زیادی به ثمر رسیده است. دانشگاه در حال حاضر پروژه 700 تختخوابی را در دست دارد که بزرگترین پروژه است که همت همه مسئولین استان را می طلبد و در کنار آن باید همکاران نیز خودشان را با سرعت موجود تطبیق داده و علاوه بر تسریع در امور از دقت و ظرافت کاری لازم هم استفاده نمایند.

رییس دانشگاه در انتها گفت: با توجه به محدودیت منابع باید جوانب صرفه جویی و عنصر خلاقیت را در نظر گرفت و با توجه به شرایط مختلف بتوان کارها را به بهترین نحو به نتیجه رساند تا خدمت رسانی به مردم هم صورت گیرد.

امروز باید نگاه ویژه به کارها داشته باشیم

دکتر مهدی یوسفی معاون توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه قزوین هم در مراسم روز مهندس گفت: دید مسئولین استان امروز دید عمرانی است و دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم از قاعده مستثنی نیست و در حال حاضر دانشگاه با 450 هزار میلیارد ریال در حال انجام کار بسیار عظیم در استان است.

معاون توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه در ادامه سخنان خود بیان کرد: امروز باید نگاه ویژه به کارها داشته باشیم تا کارها بخوبی پیش برود و همه باید کمک کنیم تا قطاری که براه افتاده است بخوبی به راه خود ادامه دهد.

گفتنی است در پایان این مراسم از مهندسان شاغل در ستاد دانشگاه تقدیر شد.

اهداء حکم دکتر بیات مدیر جدید دفتر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه و تقدیر از مهندس خورشیدی و مهندس سلطان رحمتی مدیران سابق این مجموعه ، اجرای موسیقی سنتی و پخش کلیپ از دیگر برنامه های این مراسم بود.