پیام تسلیت دکتر مهرام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به مناسبت درگذشت حضرت حجت الاسلام و المسلمین طهماسبی امام جمعه فقید شهر الوند

1397/4/18 دوشنبه

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت نابهنگام  روحانی بزرگوار و امام جمعه شجاع، مردمی و دلسوز شهر الوند حضرت حجت الاسلام و المسلمین طهماسبی، مردم قدر شناس و انقلابی این شهر و همه ارادتمندان آن عالم گرانقدر و با اخلاق را اندوهگین کرد .

پیگیری های دلسوزانه و مسئولانه آن روحانی دانشمند  برای رفع مشکلات مردم به ویژه همراهی و همدلی ایشان با خادمان  حوزه سلامت تا همیشه در یادها جاودان خواهد ماند .

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی قزوین این ضایعه اندوهبار را به بیت آن مرحوم ، مردم شریف و نجیب الوند و جامعه روحانیت معزز تسلیت می گویم و برای روح آن بزرگوار علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر از خداوند بزرگ مسئلت دارم .

دکتر منوچهر مهرام

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین