دکتر داود محمدی :

در حوزه بهداشت و درمان استان قدم های بلندی برداشته شده است

1397/6/18 يكشنبه

دکتر داود محمدی نماینده مردم قزوین ، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در همایش روز بهورز گفت : در حوزه بهداشت و درمان علی رغم تنگناها و مضایقی که دولت با آن روبروست هم قدم های بلندی در کشور و هم گام های بزرگی در استان برداشته شده است .

دکتر محمدی با اشاره به پروژه های زیر ساختی حوزه سلامت در استان ادامه داد: با همت و پیگیری دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیمارستان 700 تختخوابی قزوین آغاز عملیات اجرایی را پشت سر گذاشته است همچنین بیمارستان 120 تختخوابی الوند به سرعت در حال ساخت است . در آبیک الحاقی بیمارستان شهداء را داریم و در قزوین ساخت الحاقی بیمارستان شهید رجایی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته است از دیگر پروژه ها،ساخت مرکز رادیو تراپی است که ساختمان آن تکمیل شده و در نوبت خرید دستگاه های شتاب دهنده است و در این پروژه، هم خیرین هم وزارت بهداشت و هم دانشگاه علوم پزشکی پیگیر بوده اند .

نماینده مردم قزوین ، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خدمات صورت گرفته در حوزه بهداشت گفت : در بخش بهداشت در شهر ها و روستا ها کارهای خوبی صورت گرفته و مجموعا حوزه بهداشت و درمان استان قدم های بلندی برداشته است و من از رییس دانشگاه و کارکنان این حوزه تشکر می کنم.

دکتر محمدی در ابتدای سخنان خود ضمن تقدیر از زحمات بهورزان گفت: این قشر خدوم و زحمت کش با ایثار و از خود گذشتگی بهترین و بیشترین خدمات را در روستا ها به مردم ارائه می دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

با کار بهورزی، آمار بیماری ها به شدت کاهش یافت

دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز دراین نشست با تبریک روز بهورز به تلاشگران صف نخست حوزه سلامت، گفت: سال هایی که بهورزی آغاز می شد، عده ای مخالف بودند و موضع می گرفتند، اما اتفاقی که افتاد این بود که بعد از چند سال، آمار  بیماری ها به شدت کاهش یافت به همین خاطر از طرف سازمان جهانی بهداشت، تشویق شدیم و این کار ارزشمندی است که بهورزان در روستاها انجام دادند و هم اکنون نیز ادامه دارد.

متولی سلامت استان قزوین خطاب به بهورزانی که در سالن نشسته بودند؛ عنوان کرد: باید بدانید که شما باعث شدید بچه ای در خانواده ای نمیرد، سایه مادری همچنان بر سر فرزندانش بماند و این کار بزرگ و با ارزشی است.

دکتر مهرام در بخش پایانی سخنانش به بیان برخی خاطرات در حوزه سلامت پرداخت و ادامه داد: من در بیشتر حوزه ها کار کرده ام، اما صمیمیتی که در حوزه بهداشت هست، در هیچ حوزه ای نیست.

در این نشست همچنین دکتر قاسمی برقی معاون اسبق بهداشتی دانشگاه و از پیش کسوتان حوزه بهداشت و مهندس علیجانی مدیر مرکز مدیریت شبکه معاونت بهداشتی دانشگاه نیز طی سخنانی ضمن تبریک روز بهورز و پزشک از خادمان حوزه بهداشت تقدیر کردند .

گفتنی است، مراسم گرامیداشت روز بهورز و تقدیر از بهورزان ، پزشکان ، مربیان بهورزی و مراقبان سلامت  با حضور دکتر مهرام رئیس دانشگاه، دکتر داود محمدیی ، نماینده مردم قزوین ، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی ، دکتر بهرامی مدیر کل بیمه سلامت ، داودی رییس و چگینی عضو شورای اسلامی شهر قزوین ، پیشکسوتان حوزه بهداشت و معاونان و مدیران مختلف دانشگاه علوم پزشکی قزوین، روز 17 شهریور 1397 در سالن اجتماعات شهید رجایی شهر قزوین برگزار شد و از بهورزان ، پزشکان ، دندانپزشکان ، مربیان بهورزی و مراقبان سلامت  نمونه با اهدای لوح سپاس و هدیه قدردانی شد.