دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی با دادستان جدید قزوین

1397/8/5 شنبه

دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با حضور در دفتر محمد قاسمی دادستان جدید استان، در خصوص موضوعات مشترک حوزه سلامت و دادستانی گفتگو کردند.

در این دیدار که روز 5 آبان 97 و به مناسبت انتصاب دادستانی جدید استان قزوین صورت گرفت، دکتر مهرام ضمن تبریک این انتصاب، هماهنگی بیشتر حوزه سلامت با دادستانی را برای حفظ و ارتقای سلامت مردم، مفید دانست و گفت: نقش دادستانی در کنار حوزه سلامت در تامین امنیت سلامت جامعه مهم است.

دادستان قزوین نیز با استقبال از همکاری بهتر و بیشتر حوزه سلامت و دادستانی گفت: دادستانی در کنار حوزه سلامت هست و برای تامین امنیت مراکز ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به ویژه بیمارستان ها که محل وقوع احتمالی برخی جرایم از طرف اخلال گران است، با این حوزه همکاری می کند.

در این دیدار، دکتر مجید بهرامی، مشاور اجرایی رئیس دانشگاه،دکتر امیر محمد کاظمی فر، معاون درمان، اکبر ناقلی، مشاور حقوقی ، محمد نوروزی و سیدمهدی حسینی، کارشناسان روابط عمومی رئیس دانشگاه را همراهی کردند.