گرامیداشت مقام پرستار در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

1397/10/20 پنجشنبه

آیین گرامیداشت مقام پرستار، روز 20 دی 1397 در سالن همایش های شهید بابایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد. در این برنامه با حضور مسؤولان استانی و مدیران دانشگاه و همچنین جمعی از پرستاران، از تلاش های پرستاران نمونه قدردانی شد.
حمیده زرآبادی، نماینده مردم شهرستان های قزوین، آبیک و البرز و بهمن طاهرخانی، نماینده مردم شهرستان تاکستان در مجلس شورای اسلامی؛ مهدیه قافله باشی و حکمت الله داودی، اعضای شورای اسلامی شهر قزوین و میهمی، مدیرکل امور شعب بانک رفاه، مهمانانی بودند که از خارج از دانشگاه در این برنامه حضور داشتند.
در این برنامه، علاوه بر سخنرانی بهمن طاهرخانی، نماینده مردم شهرستان تاکستان در مجلس شورای اسلامی و دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین درباره مقام والای پرستار؛ فاطمه تیموری، مدیر پرستاری معاونت درمان دانشگاه، گزارشی ارائه کرد که حاکی از آن بود، طبق نظرسنجی انجام شده از مردم در سال گذشته، آنان از خدمات پرستاران در مراکز درمانی، رضایت دارند.

خبر در دست تکمیل است.