بزرگداشت مقام پرستار در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

1397/10/22 شنبه

به مناسبت زادروز حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، آیین نکوداشت مقام پرستار، روز 20 دی 1397 در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد. در این برنامه، با حضور مقامات استانی و تعداد زیادی از پرستاران بیمارستان ها و مدیران و مسؤولان دانشگاهی، از  49 پرستار برگزیده استان و 2 پرستار مخترع قدردانی شد.

شاخص های انتخاب پرستاران برگزیده، انضباط اداری، تعهدات حرفه‌ای، اخلاقی و اجتماعی، وظایف تخصصی و فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی اعلام شد.

لزوم توجه پرستاران به ورزش، استراحت و نشاط در برنامه زندگی

دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در این برنامه، ضمن تبریک به تمام پرستاران گفت: پرستاران برای به سلامت برخاستن بیماران از بستر بیماری، تمام تلاش خود را می کنند و در مقابل چشم بیمار، بغض و اشکی که در اثر دیدن رنج بیمار دارند، نشان نمی‏دهند.

دکتر مهرام در این مراسم برای تمام پرستاران و خانواده‏های آنان دعای خیر و آرزوهای سلامتی کرد و گفت: پرستاران، بیشتر مراقب سلامتی خود باشند و ورزش، استراحت و نشاط را در برنامه زندگی شان قرار دهند تا رنج کار، آنان را دچار فرسودگی و خمودگی نکند.

تلاش دانشگاه برای حفظ نیروهای قراردادی یا شرکتی

رییس دانشگاه در این مراسم ضمن اشاره به حضور تعداد زیادی از کارکنان این دانشگاه که به صورت قراردادی و یا شرکتی اشتغال دارند، اظهار کرد: عدم ثبات در وضعیت استخدامی کارکنان، سبب فقدان آرامش آنها می‏شود و با ثبات استخدامی می‏توان دوره های شغلی مناسبی نیز برای ارتقای کارکنان ایجاد کرد. وی ادامه داد که دانشگاه علوم پزشکی قزوین، برای حفظ نیروهای قراردادی و یا شرکتی، تمام تلاش خود را می‏کند.

کمترین آمار کمیته‏های انضباطی دانشجویان مربوط به دانشجویان پرستاری و مامایی

دکتر مهرام، تصریح کرد: کمترین آمار کمیته‏های انضباطی دانشجویان مربوط به دانشجویان پرستاری و مامایی است و این موضوع، به یقین ریشه در تربیت خانواده و آموزش‏های حرفه‏ای دانشکده‏های پرستاری و مامایی دارد که به همان نسبت، رفتارهای حرفه‏ای و اخلاق مدار در بیمارستان‏ها در حین خدمات درمانی دیده می شود.

تلاش برای تخصیص مجوزهای استخدامی

بهمن طاهرخانی، نماینده مردم شهرستان تاکستان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم باشکوه پس از پیام تبریک و شادباش این روز و میلاد حضرت زینب کبری (س)، به حاضران گفت: یکی از دغدغه‏های نمایندگان مجلس، ایجاد رفاه و آسایش برای مردم از طریق تامین منابع مالی است.

ایشان اظهار امیدواری کرد که با تخصیص مجوزهای استخدامی، بتوان دغدغه کارکنانی که ثبات استخدامی ندارند برطرف شده و با برداشتن گامی موثرتر در این راه امنیت شغلی ایجاد شود.

ارتقا میزان رضایتمندی از خدمات پرستاری در بیمارستان های دانشگاهی استان

فاطمه تیموری، مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم در جمع همکاران خود و مقامات استانی و دانشگاهی حاضر در این مراسم پس از تبریک روز پرستار و قدردانی از زحمات خالصانه پرستاران، خبر خوشایندی از افزایش چشمگیر میزان رضایتمدی بیماران از خدمات پرستاری دانشگاه داد.

وی در گزارشی که در همین خصوص ارائه داد، اظهار کرد: بیشتر بیمارستان‏ها در میزان رضایتمندی از خدمات پرستاری، پیشرفت قابل توجهی داشته‏اند که جای خوشحالی و قدردانی دارد.