مرکز رادیوتراپی قزوین به مرحله تجهیز رسید

1398/2/23 دوشنبه

نشست هماهنگی تجهیز مرکز رادیوتراپی مرکز آموزشی و درمانی مستقل ولایت قزوین با حضور دکتر منوچهر مهرام، رئیس دانشگاه علوم پزشکی،دکتر قرائتی مشاور فیزیک پروژه،دکتر کرمی رئیس مرکز و روسای بخش های انستیتو کانسر و بخش فیزیک رادیو تراپی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دو تن از متخصصان رادیوتراپی دانشگاه روز 23 اردیبهشت 98 در دفتر رئیس بیمارستان ولایت قزوین برگزار شد.

در این نشست پیرامون تجهیز این مرکز، تامین نیروی انسانی و پیش بینی آموزش نیروها، زمان بندی ورود تجهیزات به کشور و سپس استان قزوین، تعداد و نوع دستگاه های شتاب دهنده بحث و تبادل نظر شد.

مرکز رادیوتراپی قزوین که با مشارکت خیرین سلامت در حال ساخت است،با 90 درصد پیشرفت فیزیکی به مراحل پایانی کار خود رسیده است و چنانچه شرایط تحریم های ظالمانه حاکم نشده بود، می توانست زودتر از این به ارایه خدمات درمانی به بیماران سرطانی بپردازد.