بازدید مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی قزوین از پروژه مجتمع تخصصی و فوق تخصصی محمدزاده
روز ششم مهر 1396 پروژه ساختمان مجتمع تخصصی و فوق تخصصی در حال ساخت و تکمیل محمدزاده، مورد بازدید حجت الاسلام و المسلمین سید فتاح مرتضوی، نماینده ولی  فقیه در دانشگاه علوم پزشکی قزوین و چند تن از مدیران حوزه درمان و توسعه این دانشگاه قرار گرفت.
در این بازدید حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی ضمن ابراز خُرسندی از پیگیری مسؤولان دانشگاه در احداث این مجموعه تخصصی بزرگ در استان، گفت : این پروژه خدمات تخصصی بسیار ارزنده و مورد نیاز و ضروری مردم را ارایه خواهد کرده و موجب کاهش درد و رنج و نگرانی آنان را فراهم می سازد و رضایت  مردم و خداوند را  در پی خواهد داشت.
دکتر عبدالله کشاورز،  مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم گزارشی از روند گرفتن مجوزهای مربوطه و پیش بینی لازم برای استقرار و توسعه واحدهای تخصصی مستقر تحت عنوان مراکز خدمات درمانی - آموزشی، سلامت و خدمات کلینیک ویژه در این  مجتمع ارایه کرد.
فریدون شعبانی، مدیر راه اندازی مجتمع تخصصی و فوق تخصصی محمدزاده هم گفت: سه پروژه در این مجتمع در حال ساخت، تکمیل و راه اندازی است.
به گفته ایشان، اولی، پروژه ساختمان کلینیک ویژه با 2300 متر مربع زیربنا با تیپ استاندارد وزارت بهداشت و از منابع اختصاص یافته از این وزارت خانه است که شامل واحدهای مختلفی بوده و تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. شعبانی ادامه داد: پس از آماده سازی و راه اندازی، کلیه خدمات کلینیکی تخصصی و فوق تخصصی در این مجموعه به مردم عزیز استان ارایه خواهد شد.
ایشان پروژه دوم را ساختمانی طراحی شده و در حال ساخت با 2800 متر زیربنا عنوان کرد که تا مرحله سفت کاری، توسط خیّر گرانقدر حاج رمضانعلی محمدزاده، پیشرفت داشته و شامل مراکز تخصصی، مانند: مرکز آموزشی - درمانی طب سُنتی(ایرانی)، مرکز ناباروری دانشگاه برای درمان مراجعان نازایی در استان با روش های نوین نازایی و  مرکز جامع سلامت برای ارائه خدمات مراقبت سلامت و بهداشت مراجعان تحت پوشش است.
مدیر راه اندازی مجتمع تخصصی و فوق تخصصی محمدزاده، پروژه سوم را ساختمان آزمایشگاه های تخصصی مرجع دانشگاه به انضمام مجموعه اداری مجتمع با حدود 1500 متر زیربنا عنوان کرد که در حال ساخت و تکمیل است.
شعبانی گفت: زمین این مجتمع، حدود 7000 متر مربع بوده و از سوی خیّر مذکور اهدا شده است. ایشان افزود که مجموعه پروژه های در حال ساخت و تکمیل و راه اندازی توسط این خیّر و دانشگاه  در حدود 6500 متر مربع است.
در این بازدید، فرشید غیاثوند، مدیر اداره رفاهی دانشگاه و کارشناسان فنی پروژه ها هم حضور داشتند.