اولین باران پاییزی، آمبولانس های اورژانس استان قزوین را عازم امداد رسانی کرد
اولین باران پاییزی در روز 13 مهر 1396 و لغزندگی جاده ها، باعث تصادف در مناطق مختلف استان شد. تصادف چندین خودرو در اتوبان قزوین – تهران،  تعداد ۹ مصدوم و فوتی برجای گذاشت.
علی فخّار سلیمانی، مدیر مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام خبر فوق، گفت: وقتی این حادثه به واحد ارتباطات مرکز فوریت های پزشکی استان اعلام شد، پس از شناسایی دقیق محل حادثه که در لاین شمالی اتوبان ( روبروی دانشگاه البرز) سه تیم عملیاتی اورژانس از پایگاه های مختلف در شهرستان آبیک به محل اعزام شدند و اولین آمبولانس پس از گذشت سه دقیقه به محل رسید و تکنسین ها مسؤولیت دسته بندی مصدومان را تا رسیدن آمبولاتس های بعدی بر عهده گرفتند.
به گفته این مقام مسؤول، سانحه مذکور هشت مصدوم داشت و یک تن هم متاسفانه قبل از رسیدن عوامل امدادی، به خاطر شدت صدمات جان باخت.
فخّار سلیمانی عنوان کرد که مصدومان پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه، توسط تکنسین های اورژانس ۱۱۵ به مرکز آموزشی – درمانی شهید رجایی و بیمارستان رازی در قزوین منتقل شدند و تا پایان مراحل درمانی تکمیلی، تحت نظر هستند.
مدیر مرکز هدایت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی قزوین از مردم درخواست کرد هنگام بروز حادثه، با باز کردن هرچه سریع‌تر مسیر برای آمبولانس های امدادی، کمک حال مصدومان و مجروحان باشند. وی تصریح کرد با انجام این کار می توانیم حتی نجات بخش زندگی آسیب دیدگان باشیم.