کشف و ضبط قرص برنج از یک عطاری در قزوین
دکتر عباس طالبیان، مدیر نظارت بر فرآورده های طبیعی، سُنّتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین از کشف و ضبط 70 قرص برنج از یک عطاری در قزوین خبر داد. وی افزود: متصدی عطاری فوق به مراجع قضایی معرفی شد.
دکتر طالبیان بیان کرد: بیشتر عطاری هایی که مجوز ندارند، این دسته از قرص های غیرمجاز را در اختیار مردم می گذارند؛ زیرا این قرص ها به صورت قاچاق وارد کشور شده و فروش آن ها در عطاری ها، غیرقانونی است.
وی عنوان کرد که اگر هم گاهی قرص های شیمیایی برنج در عطاری ها مشاهده می شود، قطعاً از مبادی غیر رسمی و به شکل قاچاق وارد شده است. مدیر نظارت بر فرآورده های طبیعی، سُنّتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین ادامه داد: خوشبختانه آمار میزان مرگ در اثر مصرف قرص برنج از 12 تن در سال 95 به 9 تن در سال 96 کاهش داشته است.
به گفته این مقام مسؤول، بازرسان اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سُنّتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین، بطور مداوم روی عطاری ها نظارت های جدی دارند و اگر افراد متخلف شناسایی شوند به شدت با آنها برخورد شده و عطاری آنها نیز پلمب می شود.
دکتر طالبیان از مردم خواست که در صورت مشاهده چنین تخلفی، حتما موضوع را به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین اطلاع دهند، تا بازرسان به سرعت عطاری مورد نظر را بررسی کرده و پیگیری های لازم برای آن نیز انجام شود.