در جشنواره دانشجوی نمونه در سال 1396 در قسمت ثبت نام کنندگان، دانشگاه علوم پزشکی قزوین موفق به کسب رتبه سوم در بین دانشگاه های کشور شد. به همین دلیل، دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین؛ از اعضای دبیرخانه جشنواره دانشجوی نمونه، قدردانی کرد.
 اعضای کمیته فوق، دکتر محمدرضا شیخی، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه؛ سید مهدی سید صادقی، قائم مقام و مشاور اجرایی معاون دانشجویی؛ مجید نظامی، مدیر فرهنگی و منیژه وحدانی، کارشناس فرهنگی هستند.
متن پیام به شرح زیر است :
با عنایت به اعلام نتایج آمار نهایی ثبت‌نام دانشجویان در جشنواره دانشجوی نمونه از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ کسب رتبه سوم دانشگاه علوم پزشکی قزوین، بیانگر اقدامات ارزشمند جنابعالی در راستای توانمندسازی دانشجویان در ابعاد آموزش، پژوهش و فرهنگی بوده است. بدینوسیله از زحمات و تلاش‌های شما تقدیر و تشکر می‌نمایم و امیدوارم  استمرار این تلاش‌ها و پیگیرهای مجدانه، در پیشبرد اهداف عالی این دانشگاه مفید و مؤثر باشد.