پیگیری سلامت دانش آموزان و دانشجویان در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذائی شهرستان قزوین

در چهارمین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذائی شهرستان قزوین، وضعیت بهداشت مدارس و سلامت دانش آموزان و دانشجویان بررسی شد.

دکتر سید علیرضا خونساری، رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین با اعلام این خبر گفت: در این نشست که با حضور مدیران و مسئولین دستگاه ها و ادارات شهرستان قزوین برگزار شد، ابتدا گزارشی از اقدامات انجام شده مرکز بهداشت در راستای اجرای مصوبات نشست قبلی در زمینه بهداشت مدارس و مراکز آموزشی و اهمیت سلامت دانش آموزان و دانشجویان ارائه شد که یکی از این مصوبات، بازدید از کلیه مدارس شهرستان و استخراج نواقص بهداشتی این مدارس بود.

وی عنوان کرد که در این مدت، کارشناسان بهداشت محیط از 620 مدرسه شهرستان بازدید کرده و چون 350 مدرسه دارای مشکلات بهداشتی بود، برای رفع این نواقص با آموزش و پرورش نواحی مربوطه مکاتبه شد.

متولی سلامت شهرستان قزوین بیان کرد: در ادامه گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه حفظ و ارتقای سلامت عزاداران در ایام محرم و اجرای برنامه خطرسنجی بیماری های قلبی و عروقی در دستگاه ها ارائه شد.

ارائه راهکارهای مناسب برای اجرای مصوبات

مهندس حمید گلناری، مسئول دبیرخانه شورای سیاست گذاری سلامت شهرستان قزوین نیز با اشاره به تشکیل مستمر و مرتب جلسات شوراهای سلامت بخش ها و کارگروه سلامت و امنیت غذائی شهرستان به صورت فصلی و پیگیری مصوبات این جلسات گفت: در چهارمین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذائی شهرستان قزوین، کیومرث ایمن معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری و رئیس این کارگروه به بیان اهمیت برگزاری مستمر این جلسات و پیگیری و انجام مصوبات در پیشبرد اهداف حوزه سلامت در شهرستان قزوین پرداخت و سپس به سوالات حاضرین پاسخ داد. همچنین راهکارهای مناسب برای اجرای مصوبات را مطرح کرد.

بازدید مشترک بازرسان فرمانداری، مسؤولان دانشگاه ها و بازرسان مرکز بهداشت شهرستان قزوین از وضعیت بهداشت خوابگاه های دانشجویی، اطلاع رسانی مناسب از سوی آموزش و پرورش برای غذاهای مضر و مفید در کنار بوفه ها و مراکز تهیه و توزیع غذا در مدارس، مراقبت سلامت دانش آموزان توسط مراقبین سلامت مرکز بهداشت و مربیان بهداشت و مدیران مدارس، غربالگری افرادی که نیاز به مراقبت بیشتری برای حفظ سلامت دارند، پیگیری سلامت کودکان در مهدهای کودک و تکمیل مراقبت های پزشکی و غربالگری دانش آموزان در مقاطع پیش دبستانی، اول و چهارم دبستان تا پایان آذر 1396 و مقاطع هفتم و دهم در ماه های آینده، از مصوبات چهارمین نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان قزوین بود که گلناری به آنها اشاره کرد.

مسئول دبیرخانه شورای سیاست گذاری سلامت شهرستان قزوین در پایان گفت: در این نشست مصوب شد نشستی آموزشی برای ائمه جماعات شهرستان قزوین با موضوع سلامت در مساجد و اماکن مذهبی توسط سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شود.

همچنین، در نشست بعدی کارگروه، فرصتی برای ارائه گزارش کمیت و کیفیت برگزاری شوراهای سلامت بخش ها و طرح مشکلات آنها به بخشداران داده شود.