رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین:

داوطلبان سلامت در ارتقای فرهنگ سلامت، نقش مهمی دارند

دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در مراسم تجلیل از داوطلبان سلامت در خصوص بهبود وضعیت سلامت مردم از قبیل: کاهش دیابت، سرطان ها و غیره به روش اصلاح شیوه زندگی مردم، گفت: در ارتقای فرهنگ سلامت در جامعه، داوطلبان سلامت ‌نقش مهمی داشته و دارند.

متولی سلامت استان قزوین با اظهار این مطلب که کار داوطلبان سلامت، قابل تقدیر است، بیان کرد: ثواب این فعالیت ها و پیگیری ها در کارنامه اعمال شما ثبت می‌شود و این ارزشمند است.

نقش داوطلبان سلامت در آموزش نکات ایمنی در زلزله

در ادامه، دکتر سید ‌سعید ‌اسکویی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن تشکر از زحمات داوطلبان سلامت، در رابطه با زلزله های اخیر ‌کشور گفت: این نشان می دهد که ما نیازمند بالابردن آگاهی و دانش خود در خصوص زلزله هستیم و نقش داوطلبان سلامت در امر آموزش به عموم مردم، حائز اهمیت است.

دکتر اسکویی، در مورد زلزله های اتفاق افتاده در سطح کشور، سوالی از داوطلبان سلامت پرسید و مقرر شد ‌به افرادی که پاسخ صحیح ‌بدهند، ‌جوایزی اهدا شود.

تشریح فعالیت تلاشگران گمنام سلامت

همچنین، مهندس هاشم علیجانی، مدیر مرکز مدیریت شبکه مرکز بهداشت استان، فعالیت های داوطلبان سلامت در یک سال گذشته را شامل: حضور فعال ‌در همایش ها، برنامه های سلامت محور ‌محله ‌ما،  فراگیری مهارت های زندگی و آموزش به مردم محله، حضور فعال در جشنواره های غذای سالم، صبحانه سالم ، همکاری با مراکز بهداشت و درمان شهرستان ها، برپایی غرفه‌های سلامت، کمک در غربالگری بیماری ها( مثل کنترل دیابت و فشارخون) و مشارکت فعال در انجام امور خیریه (مثل کمک رسانی و جمع آوری اقلام مایحتاج مردم به مناطق زلزله زده) عنوان کرد. ایشان یادآور شد که به افرادی که در جشنواره ( آش و سوپ) حضور داشتند، هدایای اهدا خواهد شد.

شایان ذکر است، مراسم مذکور روز هفتم دی ماه 1396 با حضور تقریبا یک هزار و 200 داوطلب سلامت، در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزار شد و نمایش، سرود، مسابقه و تجلیل از داوطلبان برتر از سایر بخش های آن بود.