آموزش عطارهای قزوین در گام سوم

به گفته دکتر عباس طالبیان، مدیر نظارت بر فرآورده های طبیعی، سُنّتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین، سومین نشست توجیهی متصدیان عطاری های قزوین در این معاونت برگزار شد.

دکتر طالبیان با عنوان کردن اینکه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین، روز 10 آذر 1396 نشست توجیهی - آموزشی عطاری های قزوین را با همکاری اتاق اصناف و اتحادیه صنف عطاری ها برگزار کرد؛ گفت: هدف برگزاری این نشست، آموزش و آگاه سازی صنف عطاری ها برای داشتن فعالیت در چهارچوب قوانین و مقررات، با نگرش سلامت محور است.

در این نشست، دکتر پورنغز و مهندس رامش مهرآیین، کارشناسان اداره نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، به ترتیب: درباره تداخلات داروهای شیمیایی با گیاهان دارویی و آشنایی با بر چسب ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت کالاهای سلامت محور، سخن گفتند و برشورهایی نیز در این زمینه توزیع شد.

در پایان نشست، علی هاشمیان از عطاران با سابقه در این حرفه در خصوص چالش های موجود در بازار کار عطاری ها توضیحاتی ارائه داد.