بررسی 46 طرح در نشست 271 شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

1397/6/21 چهارشنبه

روز 19 شهریور 1397 در دویست و هفتاد و یکمین نشست شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، با حضور دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه و سایر اعضا، تعداد 46 طرح بررسی شد.

موافقت با افزایش 50 درصدی هزینه حق تشویق مقالات مروری به زبان انگلیسی با نمایه‌های معتبر، اعلام خاتمه یافتن هفت طرح‌ تحقیقاتی هیأت علمی و یک طرح تحقیقاتی دانشجویی، تصویب پنج طرح‌ تحقیقاتی هیأت علمی و شش طرح تحقیقاتی دانشجویی، تمدید 14 طرح‌ تحقیقاتی و تأیید 13 طرح‌ تحقیقاتی فسخ شده از مصوبات این نشست بود.

در ابتدای نشست، دکتر امیر پیمانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، گزارشی از روند تأسیس اولین پژوهشکده دانشگاه تحت عنوان بیماری‌های غیرواگیر با محوریت چهار مرکز تحقیقات؛ بیماری‌های متابولیک، سلولی و مولکولی، عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت و رشد کودکان و سپس وضعیت علم سنجی دانشگاه ارائه داد.
در این رابطه وی راهکارهایی برای افزایش تعداد میزان ارجاعات نویسنده به منبع علمی -که منتج به افزایش تعداد ارجاعات و استنادهای داده شده به اسناد علمی افراد می شود-، جذب هیأت علمی توانمند و انجام طرح‌های تحقیقاتی مشترک توسط اعضای هیأت علمی پیشنهاد کرد.
در ادامه، دکتر حسین پیری، سرپرست کمیته تحقیقاتی دانشجویی از حضور پُررنگ دانشجویان دانشگاه در نوزدهمین کنگره سالانه دانشجویی در همدان و کسب رتبه برتر در بخش پوستر و رتبه سه علم سنجی از نظر تعداد پذیرش مقالات، گزارشی ارائه داد.