کشف و توقیف انواع مکمل‌های تقلبی و قاچاق در شهرستان قزوین

1397/6/21 چهارشنبه

دکتر عباس طالبیان، مدیر نظارت بر فرآورده های طبیعی، سُنّتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی قزوین از کشف و توقیف انواع مکمل های تقلبی و قاچاق خبر داد.

به گفته این مقام مسؤول، با اجرای طرح ضربتی، کلیه باشگاه های بدن سازی شهرستان قزوین توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین مورد بازرسی قرار گرفت و مکمل های قاچاق، در این بازدیدها کشف، ضبط و توقیف شد.

مدیر نظارت بر فرآورده های طبیعی، سُنّتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی قزوین با دیگر هشدار داد که عرضه هر گونه مکمل های غذایی و دارویی در باشگاه ها و اماکن دیگر به غیر از داروخانه،  غیر مجاز است.

دکتر طالبیان تصریح کرد: در صورت وجود هر گونه مکمل غذایی و دارویی در باشگاه ها، اقلام توقیف و موارد برای برخورد قانونی به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد.