با رد شدن از دیوار کنکور سراسری امسال

471 دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قزوین پذیرش شدند

1397/7/19 پنجشنبه

دکتر پرویز پدیسار، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از پذیرش و  ثبت نام 471 دانشجو  از طریق کنکور سراسری سال 1397 در این دانشگاه خبر داد.

ایشان اظهار کرد: از این تعداد 142 دانشجو در مقطع دکترای عمومی پزشکی و دندانپزشکی پذیرفته شده و ثبت نام کردند و 266 دانشجو در رشته های مختلف پرستاری، مامایی، مدیریت خدمات بهداشتی - درمانی، علوم آزمایشگاهی، هوشبری، اتاق عمل، بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای و بهداشت عمومی در مقطع کارشناسی ثبت نام کردند. این مقام مسؤول ادامه داد که 63 دانشجوی رشته پرستاری مقطع کارشناسی نیز از طریق کنکور سراسری امسال پذیرفته شده اند که از  نیمسال دوم در این دانشگاه مشغول به تحصیل می شوند.

وی گفت: هم اکنون دو هزار و 834  دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی قزوین، شاغل به تحصیل هستند که از این تعداد، 25 دانشجوی غیرایرانی هستند.

11841 دانش آموخته از بدو تأسیس تاکنون

دکتر پدیسار با گفتن اینکه حوزه معاونت آموزشی دانشگاه با هدف تربیت و آموزش دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، MPH، دکترای عمومی، دکترای تخصصی، Ph.D   و دوره فلوشیب) و جذب اعضای هیأت علمی توانمند و ارتقای مرتبه علمی آنان به مراتب بالاتر، تمام تلاش خود را برای تأمین نیروی انسانی کارآمد در حیطه بهداشت و سلامت جامعه به کار می بندد؛ عنوان کرد: از بدو تأسیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین تاکنون، تعداد 11 هزار و 841 تن در رشته‌ها و مقاطع مختلف از این دانشگاه دانش آموخته شده اند.