دیدار رییس دانشگاه با نماینده ولی فقیه در استان

1397/7/19 پنجشنبه

دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با آیت الله عبدالکریم عابدینی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین دیدار و گفتگو کرد. این دیدار، روز 18 مهر 1397 به مناسبت بازگشت آیت الله عابدینی از سفر مکه مکرمه صورت گرفت.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین در این دیدار ضمن تشکر و قدردانی از رییس دانشگاه و زحمت کشان حوزه سلامت، گفت: تأمین سلامت مردم، کار بزرگی است و قرآن، کارهای بزرگ عالم را اقامه نماز می داند. وی ادامه داد که اگر سلامت مردم را تضمین و تامین کردیم، می شود اقامه نماز. عدالت را برپا کردیم، می شود اقامه نماز.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین به واقعه عظیم عاشورا اشاره کرد و افزود: کار بزرگ امام حسین ( ع ) در کربلا، مصداق اقاموا الصلوه است و ما نیز در زیارت نامه ها گواهی می دهیم: اشهد انک قد اقمت الصلوه.

امام جمعه قزوین با اشاره به برخی مشکلات از جمله مداخلات سیاسی در حوزه سلامت گفت: این نگاه کودکانه سیاسی است که آزار می دهد، گرایش های سیاسی و منفعت طلبی دردآور است.

دکتر منوچهر مهرام نیز پیش از سخنان نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین با تشریح فعالیت های حوزه سلامت در استان قزوین به توانمندی های این حوزه اشاره کرد و گفت: با احداث بیمارستان 700 تختخوابی، مشکل کمبود تخت بیمارستانی در قزوین رفع می شود. وی اضافه کرد که این بیمارستان در مرحله شروع عملیات است؛ زیرسازی ها انجام شده است؛ پیمانکار انتخاب شده و به زودی کار شروع می شود.

رییس دانشگاه جوّ روانی تحریم ها و شایعات دشمنان در این زمینه را یکی از مشکلات دانست و گفت: ما پیش از این که از تحریم ها آسیب ببینیم، از جوّ روانی و شایعات کسانی که دنبال منافع اقتصادی هستند، آسیب می بینیم.

در این دیدار، حجت الاسلام سید فتاح مرتضوی، مسؤول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه؛ دکتر امیرمحمد کاظمی فر، معاون درمان؛ دکتر محمدرضا شیخی، معاون دانشجویی - فرهنگی؛ دکتر مجید رجبی، مشاور رییس دانشگاه و مسؤول دبیرخانه هیأت امنا؛ طاهر مشایخ، مشاور رئیس دانشگاه و مدیر حراست و محمد نوروزی و سید مهدی حسینی، کارشناسان روابط عمومی دانشگاه نیز حضور داشتند.