انتخاب رییس و نایب رییس خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان آوج

1397/10/22 شنبه

روز 20 دی 1397 دومین نشست خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان آوج، در سالن اجتماعات شبکه بهداشت _ درمان این شهرستان برگزار شد. در پایان این نشست، پس از رأی گیری از اعضای شورا، منصور حسنخانی، نماینده مداحان و سارا افتخاری، نماینده نهضت سواد آموزی شهرستان آوج، به ترتیب به عنوان رییس و نایب رییس این شورا برای مدت دو سال انتخاب شدند.

در این نشست مهندس نوروزعلی عزیزخانی، معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به برخی مشکلات اجتماعی جامعه از جمله: طلاق و اعتیاد، جمع آوری مطالبات مردم و انعکاس به دستگاه های اجرایی و مشارکت در پروژه های سلامت محور را از مهم ترین وظایف خانه مشارکت دانست. ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ویژگی های رییس خانه مشارکت، بر ماهیانه بودن نشست های این شورا تأکید کرد.

پیشبرد اهداف سلامتی جامعه، در گرو حضور مردم

مهندس صفر فیض الهی، مدیر شبکه بهداشت _ درمان شهرستان آوج نیز با بیان اینکه جلب مشارکت های مردمی به عنوان یکی از اصول مراقبت های اولیه بهداشتی و حلقه مفقوده اجتماعی شدن نظام سلامت است، پیشبرد اهداف سلامتی جامعه را در گرو حضور مردم در برنامه های سلامتی عنوان کرد.