با آغاز بسیج ملی کنترل فشار خون، 169 نفر از کادر پرستاری در پایگاه های بیمارستانی ارائه خدمت می کنند

1398/3/18 شنبه

فاطمه تیموری مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی قزوین در نخستین روز فاز عملیاتی طرح ملی کنترل فشار خون گفت: این طرح رسماً از 18 خرداد ماه در استان قزوین همزمان با سراسر کشور آغاز شده است و 16 پایگاه بیمارستانی در  9 بیمارستان دولتی و 7 بیمارستان خصوصی و تامین اجتماعی و ارتش در استان قزوین در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون مشارکت دارند.

به گفته تیموری در این پایگاه ها در مجموع 169 تن شامل 133 نفر پرستار، 12 نفر بهیار، 3 نفر اتاق عمل ، 5 نفر ماما، 14 نفر هوشبری و 2 نفر فوریت های پزشکی در قالب 1041شیفت کاری صبح و عصر ارائه خدمت می کنند.

مدیر پرستاری دانشگاه در ادامه با اشاره به تعیین پایگاه های موقت و سیار در نقاط مختلف استان توضیح داد: در پایگاه های سیار نیز 100 تن از دانشجویان پرستاری و مامایی و پیراپزشکی در قالب 268 شیفت ارائه خدمت می کنند و به کمک نیروهای بهداشتی می روند.

تیموری دانشجویان داوطلب را شامل 64 دانشجوی پرستاری، 24 دانشجوی مامایی و 12 دانشجوی پیراپزشکی برشمرد و افزود :اسامی آنها برای ارائه خدمت به معاونت بهداشتی دانشگاه ارسال شده است .

گفتنی است برای مشارکت در این طرح 7 نفر پرستار، یک نفر فوریت های پزشکی ، 14 نفر دانشجوی پرستاری و یک نفردانشجوی اتاق عمل هم از سازمان نظام پرستاری به صورت داوطلب اعلام آمادگی نموده اندکه اسامی آنان نیز به معاونت بهداشتی ارسال شده است .

یادآور می شود در طرح ملی کنترل فشار خون کلیه مراکز بهداشتی درمانی از اعم از بیمارستانها، درمانگاه ها، کلینیک ها و مطب ها و سایر مراکز ارائه دهنده خدمات سلامت مشارکت داشته و معاونت درمان دانشگاه در خصوص تامین نیروی پایگاه های بیمارستانی اقدام نموده و برای سایر مراکز با معرفی داوطلبان نظام پرستاری و دانشجوان با معاونت بهداشتی همکاری می نماید.