معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین به پویش ملی کنترل فشار خون پیوست

1398/4/4 سه‌شنبه

فشار خون معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین و کادر آن حوزه در بسیج ملی کنترل فشار خون، سنجش و ثبت شد.

دکتر امیرمحمد کاظمی فر، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین ضمن تاکید بر توجه عموم مردم به کنترل فشار خون خود، گفت: برای کادر حوزه درمان، این مسئولیت باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، زیرا از عواقب فشار خون بالا، آگاه بوده و علاوه بر خود، باید به کنترل فشار خون خانواده و اطرافیانشان نیز توجه داشته باشند.

به گفته معاون درمان دانشگاه، سنجش فشار خون تا روز 15 تیر 1398 در کلیه بیمارستان های دولتی و خصوصی استان قزوین و مراکز  خدمات جامع سلامت و سایر پایگاه های سلامت ثابت و سیار ادامه خواهد داشت. وی افزود: در صورت مشاهده فشار خون بالا، لازم است مردم به نزدیک ترین مرکز درمانی مراجعه کنند تا تحت کنترل و یا درمان قرار گیرند.

دکتر کاظمی فر در پایان بر مشارکت همگانی افراد بالای 30 سال و زنان باردار و بیماران دیابتی و کلیوی تاکید کرد و یادآور شد: با توجه به اینکه فشار خون بالا يكي از عوامل مهم زمينه ساز سكته‌هاي قلبي و مغزي و مهم‌ترين عامل مرگ و مير در كشور است، با کنترل فشار خون می توان افراد در معرض خطر و يا پُرخطر را شناسایی و با اجراي برنامه‌هاي پيشگيرانه از ابتلاي اين افراد به بيماري های ناتوان کننده ناشی از فشارخون بالا جلوگيري كرد.