نشست صمیمی مسؤولان حوزه سلامت البرز با مدیران کانال های فضای مجازی

1398/5/31 پنجشنبه

نشست هم اندیشی مسؤولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان البرز با مدیران کانال های فضای مجازی در اتاق مدیریت شبکه برگزار شد.

در این نشست، دکتر بهزاد میرزازاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان البرز ضمن تشکر از همکاری رسانه های فضای مجازی در زمینه فرهنگ سازی و انتقال خدمات و مشکلات حوزه بهداشت و سلامت، نقش فضای مجازی را در فرهنگ سازی جامعه بسیار موثر دانست و خطاب به مدیران کانال های خبری در فضای مجازی گفت: شما پُل ارتباطی بین مردم و مدیران حوزه سلامت هستید. وی افزود که فعالیت ما به دور از جبهه گیری های سیاسی و فقط برای خدمت به مردم است.

لزوم درج اطلاعات صحیح مربوط به سلامت

صفر فیض الهی رییس مرکز بهداشت نیز ضمن اشاره به مراجعه روزانه مردم به اخبار و مطالب در فضای مجازی، دریافت اطلاعات این کانال ها از منابع درست را خاطرنشان کرد و گفت: خدمات حوزه سلامت از بدو تولد تا دوران سالخوردگی، بسیار متنوع است. ایشان از مدیران حوزه فضای مجازی خواست ضمن اطلاع رسانی خدمات این حوزه به مردم، نقاط ضعف و قوّت را به مسؤولان بخش بهداشت و سلامت انتقال دهند.

مصطفی لطیفی مسئول روابط عمومی شبکه نیز خواستار حساسیت بیشتر اصحاب رسانه های فضای مجازی نسبت به موضوعات سلامت محور شد و از آمادگی این حوزه را برای ارتباط تنگاتنگ با رسانه ها در فضای مجازی به منظور آموزش و فرهنگ سازی مردم در حوزه سلامت خبر داد.

در این نشست مسؤولان حوزه سلامت، دیدگاه ها و انتظارات خود از اصحاب رسانه را مطرح کردند و مدیران کانال ها نیز ضمن تشکر از برگزاری این نشست و زحمات مسؤولان بخش بهداشت و درمان، معضلات بهداشتی و پیشنهادهای خود در زمینه افزایش همکاری دو حوزه را بیان کردند.