دیدار سرپرست دانشگاه با مدیر کل دادگستری و دادستان قزوین

1399/4/9 دوشنبه

همزمان با هفته قوه قضاییه و گرامیداشت شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یاران باوفایش، دکتر پیمان نامدار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین به منظور قدردانی از تلاش های دستگاه قضا، با حجت الاسلام و المسلمین قدرتی، مدیر کل دادگستری قزوین و قاسمی دادستان عمومی و انقلاب قزوین دیدار و گفتگو کرد.

در دیدار با مدیر کل دادگستری که یک شنبه هشتم تیر 99 برگزار شد، دکتر نامدار با تبریک هفته قوه قضاییه و گرامیداشت یاد شهید بهشتی به عنوان شهید عدالت، از تلاش ها و همکاری های گسترده دادگستری قزوین با حوزه سلامت تقدیر و تشکر کرد و فرارسیدن هفته قوه قضاییه را به مدیر کل و کارکنان دادگستری تبریک و تهنیت گفت.

سرپرست دانشگاه در بخش دیگری از سخنانش به پاک دستی و سلامت کارکنان و قضات دستگاه قضا اشاره کرد و از اقدامات عدالت گستر این دستگاه به ویژه در موضوعات مبارزه با فساد قدردانی کرد و افزود: از طرف حوزه سلامت از زحمات و حمایت های قضایی صورت گرفته به ویژه در زمان همه گیری بیماری کرونا تشکر می کنم و برای حفظ و ارتقای سلامت مردم، همچنان نیازمند حمایت ها و همکاری های مشترک هستیم.

سرپرست دانشگاه در پایان با توجه به تاکید مقام معظم رهبری گفت: مقام معظم رهبری در بیانات اخیرشان حرف آخر را زدند و همه ما با رهنمودهای ایشان و رعایت دستورالعمل های بهداشتی، این تهدید را به فرصت تبدیل کردیم و امید است با یاری خداوند و همکاری همه جانبه سازمان ها و دستگاه ها، نه تنها در بحث کرونا که در همه مباحث تهدید کننده سلامت از جمله آلودگی بتوانیم موفق باشیم و تهدید را از مردم دور کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین قدرتی، مدیر کل دادگستری نیز با خوش آمد گویی و تشکر از حضور سرپرست دانشگاه، به سخنان رهبر معظم انقلاب اشاره و افزود: تایید و حمایت های مقام عظمای ولایت از حوزه سلامت، همه ما را مکلف می کند تا با رعایت دستورالعمل های بهداشتی یاری گر سلامت و کارکنان این بخش باشیم.

مدیر کل دادگستری به اقدامات این اداره کل در بحث پیشگیری و مهار کرونا اشاره کرد وگفت: ما در کرونا همه ساختمان ها را در چند نوبت ضد عفونی کردیم و همچنین امکانات حفاظتی را هم برای کارکنان و هم ارباب رجوع فراهم کردیم که نتیجه این کار، خدا را شکر، عدم ابتلای همکاران به این بیماری بود و این حمایت ها تا زمان عادی شدن وضعیت ادامه دارد.

مدیر کل دادگستری قزوین در ادامه یک پیشنهاد را برای بهبود وضع سلامت مردم بیان داشت و گفت: دادگستری قزوین آمادگی دارد تا  همکارانی را به عنوان همیاران بهداشت  به دانشگاه علوم پزشکی معرفی کند و این همیاران با آموزش هایی که فرامی گیرند، یاری گر حوزه سلامت باشند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در ادامه دیدار های هفته قوه قضاییه، با دادستان عمومی و انقلاب قزوین نیز دیدار و گفتگو کرد.

دکتر نامدار در این گفتگو با تبریک هفته قوه قضاییه  از تلاش های دادستان و حمایت های ایشان در همه موضوعات از جمله همه گیری کرونا تقدیر و تشکر کرد.

محمد قاسمی دادستان عمومی و انقلاب قزوین نیز با قدردانی از سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، به تشابه کار حوزه سلامت و دستگاه قضا اشاره کرد و گفت: ما هم در این حوزه به پیشگیری از جرم و پرونده سازی توجه ویزه داریم و بنا داریم  بستر های جرم را کم کنیم و جلوی فساد را بگیریم که اگر این کار را نکنیم و جلوی تولید آسیب را نگیریم، وضع همچنان همین است و ما باید هرسال به تعداد قاضی ها اضافه کنیم.