بهبود تغذیه جامعه

  تلفن تماس با واحد بهبود تغذیه : مستقیم : 02833686204     داخلی: 208

  پست الکترونیک:  nut@qums.ac.ir

  آدرس کوتاه جهت لینک این صفحه:   http://url.qums.ac.ir/nut

تازه ها
1399/4/8 يكشنبه
کلیپ کوتاه: کاهش مصرف نمک
موشن گرافی
1399/4/7 شنبه
 مدیریت تغذیه‌ای در تظاهرات گوارشی بیماری کووید-19
بسته آموزشی
1399/3/17 شنبه
در استان قزوین فقط 25 درصد  گروه سنی بالای 18 سال به میزان کافی شیر و لبنیات استفاده می کنند
با توجه به هرم غذایی جامعه ایرانی هر فرد باید 3 سهم از شیر و سایر لبنیات در روز استفاده کنند
1399/3/13 سه‌شنبه
پمفلت‌های آموزشی درمورد فواید شیر و لبنیات
شیر کاملترین نوشیدنی است.
1399/3/12 دوشنبه
فراخوان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، برای ارسال آثار با موضوع شیر
دریافت آثار: نماهنگ، موشن گراف، عکس، نقاشی، با موضوعات اهمیت مصرف شیر و تأثیر آن بر سلامت
1399/3/7 چهارشنبه
نقش تغذیه در کاهش تمایل به مصرف سیگار
سبزی‌ها به دلیل قلیایی کردن محیط خون سبب کاهش دفع نیکوتین بدن می‌شوند.
1399/3/3 شنبه
پروتکل اجرایی مشاوره تغذیه در سامانه 4030
ویرایش پنجم دستورالعمل
1399/2/28 يكشنبه
ممنوعیت هرگونه تبلیغات خدمات و کالاهای آسیب‌رسان به سلامت
قانون احکام دایمی برنامه‌های توسعه کشور
1399/2/28 يكشنبه
استانداردهای ملی کالاها و اقلام آسیب‌رسان به سلامت در سال99
فرآورده‌های غذایی و کالاهای آسیبرسان به سلامت
1399/2/28 يكشنبه
فهرست کالاها و اقدامات آسیب‌رسان به سلامت
در راستای اجرای تکلیف قانونی وزارت بهداشت و درمان
1399/2/27 شنبه
600سبدغذایی بین کودکان و مادران باردار دارای سوءتغذیه توزیع شد.
با همکاری گروه خیرین «خانه توانگری طوبا»
1399/2/13 شنبه
توصیه‌های غذایی در وعده افطار
در هنگام افطار از غذاهاي سبك و مختصر مانند: نان و پنير و سبزي استفاده نمایید.